Spansk språkskole

Spansk språkskole er en av de beste måtene du kan lære spansk på. Det er ingen hemmelighet at man lærer språk mer effektivt dersom man bor i et land der språket snakkes. Våre skoler i Spania og Costa Rica har en rekke ulike programmer du kan velge mellom dersom du ønsker å lære spansk, les mer om de ulike programmene under.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

Søk basert på populære destinasjoner

Spansk språkskole

Hvis du vil lære spansk i utlandet har du kommet til rett sted! Uavhengig av hvilket program du velger på en av våre spanske språkskoler i Spania eller Costa Rica, vil du få førsteklasses språkundervisning skreddersydd til dine behov kombinert med nok fritid til å utforske nærområdet. Meld deg opp på en spansk språkskole for et kort språkkurs, eller velg et langt program og lær å snakke flytende spansk i løpet av oppholdet ditt. Språkskole spansk vil åpne en verden av muligheter. Du vil få nye venner fra hele verden, en dypere kulturforståele og fordeler i forhold til både utdanning og en fremtidig karriere.

Tilpass kurset til dine behov

Uavhengig av hvilke grunner du har for å gå på en spansk språkskole og hvordan du velger å tilbringe oppholdet ditt, kommer du definitivt ikke til å angre på at du reiste til Spania. Hvis du vil lære å snakke spansk, er spansk språkskole i Spania det perfekte alternativ. I tillegg til spanskundervisningen får du også muligheten til å dra på en rekke organiserte utflukter og eksursjoner etter skoletid. På den måten får du oppleve det beste av både nærområdet og nærliggende regioner i løpet av oppholdet ditt. Språkkursene på en spansk språkskole er veldig fleksible og kan i stor grad tilpasses den enkeltes behov.