Spansk språkskole

Spansk språkskole
4.8
1180
(1 180 rangeringer)
4.8

Spansk språkskole er en av de beste måtene du kan lære spansk på. Det er ingen hemmelighet at man lærer språk mer effektivt dersom man bor i et land der språket snakkes. Våre skoler i Spania og Costa Rica har en rekke ulike programmer du kan velge mellom dersom du ønsker å lære spansk, les mer om de ulike programmene under.

Spansk språkskole

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica

Spansk språkskole

Hvis du vil lære spansk i utlandet har du kommet til rett sted! Uavhengig av hvilket program du velger på en av våre spanske språkskoler i Spania eller Costa Rica, vil du få førsteklasses språkundervisning skreddersydd til dine behov kombinert med nok fritid til å utforske nærområdet. Meld deg opp på en spansk språkskole for et kort språkkurs, eller velg et langt program og lær å snakke flytende spansk i løpet av oppholdet ditt. Språkskole spansk vil åpne en verden av muligheter. Du vil få nye venner fra hele verden, en dypere kulturforståele og fordeler i forhold til både utdanning og en fremtidig karriere.

Tilpass kurset til dine behov

Uavhengig av hvilke grunner du har for å gå på en spansk språkskole og hvordan du velger å tilbringe oppholdet ditt, kommer du definitivt ikke til å angre på at du reiste til Spania. Hvis du vil lære å snakke spansk, er spansk språkskole i Spania det perfekte alternativ. I tillegg til spanskundervisningen får du også muligheten til å dra på en rekke organiserte utflukter og eksursjoner etter skoletid. På den måten får du oppleve det beste av både nærområdet og nærliggende regioner i løpet av oppholdet ditt. Språkkursene på en spansk språkskole er veldig fleksible og kan i stor grad tilpasses den enkeltes behov.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.