Skole i New York

Skole i New York
4.9
478
(478 rangeringer)
4.9

Gå på skole i New York og bli en ekte New Yorker! Språkskole New York er et supert alternativ hvis du ønsker å lære engelsk mens du er en del av et stort, internasjonalt miljø. Tarrytown campus i New York er en av våre største skoler og har både svømmebasseng, treningsstudio, bibliotek og et fantastisk uteområde. I motsetning til når du er på ferie i New York for en kortere periode, får du muligheten til å bli ordentlig kjent med både byen og den amerikanske kulturen når du går på skole i New York. Ta sjansen da vel! Vi hjelper deg så du kan være sikker på å få det programmet som passer deg best.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York

Skole i New York

Gratis brosjyre

Skole i New York

Drømmer du om å besøke New York og samtidig forbedre engelskferdighetene dine? Da er et språkkurs på vår skole i New York midt i blinken for deg! New York er en helt unik destinasjon, med en sky line som er av verdens mest omtalte. Når du studerer på vår skole i NYC, studerer du midt i hjertet av det globale samlingspunktet for internasjonal business, politikk, film, musikk, fashion og kultur. Enten du er ute etter et kort kurs mens du er på ferie, eller du vurderer å ta universitetsstudier i USA og er ute etter et universitetsforberedende kurs, er språkskole New York et fantastisk alternativ. Her kan du velge mellom en rekke ulike programmer, så du finner garantert noe som passer for deg.

Eventyrlige New York

New York er et selvfølgelig valg dersom du ønsker å lære engelsk i USAs kanskje aller mest kjente by. Det er så mye å oppleve når du går på skole i New York! Besøk Empire State Building, se lysshowet på Times Square, ta en spasertur i Central Park eller la deg trollbinde av en ekte Broadway musikal - alt mens du lærer engelsk på vår flotte skole i NYC! Alle programmene på vår skole i New York kan tilpasses den enkeltes behov, avhengig av hvilke mål du har satt deg for språkopplæringen. Dersom du vurderer å ta høyere utdannelse i USA eller et annet engelskspråklig land er det spesielt fordelaktig å gå på skole i New York, på den måten får du et godt grunnlag og du lærer deg hvordan du kan tilpasse studiemetodene dine i forhold til et annerledes skolesystem.