USA

Skole i New York

Skole i New York
4.9
478
(478 rangeringer)
4.9

Gå på skole i New York og bli en ekte New Yorker! Språkskole i New York er et supert alternativ hvis du ønsker å lære engelsk mens du er en del av et internasjonalt miljø. Tarrytown campus i New York er en av våre største skoler og har både svømmebasseng, treningsstudio, bibliotek og et uteområde. I motsetning til når du er på feriefor en kortere periode, får du muligheten til å bli ordentlig kjent med både byen og den amerikanske kulturen.

Skole i New York

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USA
By: New York

Skole i New York

Drømmer du om å besøke New York og samtidig forbedre engelskferdighetene dine? Da er et språkkurs på vår skole i New York midt i blinken for deg! New York er en helt unik destinasjon, med en sky line som er av verdens mest omtalte. Når du studerer på vår skole i NYC, studerer du midt i hjertet av det globale samlingspunktet for internasjonal business, politikk, film, musikk, fashion og kultur. Enten du er ute etter et kort kurs mens du er på ferie, eller du vurderer å ta universitetsstudier i USA og er ute etter et universitetsforberedende kurs, er språkskole New York et fantastisk alternativ. Her kan du velge mellom en rekke ulike programmer, så du finner garantert noe som passer for deg.

Eventyrlige New York

New York er et selvfølgelig valg dersom du ønsker å lære engelsk i USAs kanskje aller mest kjente by. Det er så mye å oppleve når du går på skole i New York! Besøk Empire State Building, se lysshowet på Times Square, ta en spasertur i Central Park eller la deg trollbinde av en ekte Broadway musikal - alt mens du lærer engelsk på vår flotte skole i NYC! Alle programmene på vår skole i New York kan tilpasses den enkeltes behov, avhengig av hvilke mål du har satt deg for språkopplæringen. Dersom du vurderer å ta høyere utdannelse i USA eller et annet engelskspråklig land er det spesielt fordelaktig å gå på skole i New York, på den måten får du et godt grunnlag og du lærer deg hvordan du kan tilpasse studiemetodene dine i forhold til et annerledes skolesystem.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.