VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studier i Dublin

Er du ute etter å gjøre noe annerledes? Bo i et annet land, oppleve en annen kultur på nært hold, og lære et nytt språk? Ta studier i Dublin da vel! Studier i Dublin er helt klart en opplevelse for livet. Med koselig lokalbefolkning, vennlig atmosfære og autentiske, irske puber på hvert gatehjørne har Dublin alt man kan ønske seg som student.

Studier i Dublin

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Irland
By: Dublin

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Irland
By: Dublin

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Irland
By: Dublin

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Irland
By: Dublin

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: Irland

Utdanning i Dublin

Utdanning i Dublin er en flott mulighet til å lære å snakke engelsk i en by som er kjent for å ha en spesielt talefør befolkning. Det er så mange store engelskspråklige forfattere som kommer fra Dublin, at UNESCO omtaler Dublin som den "litterære byen". Ikke bare er Dublins befolkning kjent for å være talefør, de er også kjent for å være koselige og imøtekommende, noe som gjør det enkelt å bli kjent med lokalbefolkningen. På den måten blir du raskt komfortabel med å snakke engelsk og du får samtidig en dypere forståelse for den irske lokalkulturen i løpet av din utdanning i Dublin.