Studere i Singapore

Studere i Singapore
4.9
976
(976 rangeringer)
4.9

Vi har en rekke programmer for deg som ønsker å studere i Singapore. Studier i Singapore er en unik mulighet for den eventyrlystne, for Singapore er virkelig et fyrverki av en by! Med moderne arkitektur, fantastisk mat, travle markeder, langstrakte strender, pulserende natteliv, upåklagelige solforhold, og ikke minst - hyggelige priser, har Singapore alt man kan ønske seg som student. Dersom du er ute etter en opplevelse for livet, er studier i Singapore definitiv et alternativ du bør vurdere.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Singapore
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Singapore
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Singapore
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Singapore
 EF University Preparation

EF University Preparation

16 + år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: Singapore

Studere i Singapore

Gratis brosjyre

Studere i Singapore

Engelsk er et av de offisielle språkene i Singapore, men hvis du tar studier i Singapore vil du raskt se at denne byen snakker mange forskjellige språk. Singapore var opprinnelig et handelssted på ruten mellom Kina og Europa og er fortsatt et viktig møtepunkt mellom øst og vest. I dag er Singapore et svært sentralt knutepunkt for internasjonal handel og som et resultat av dette er befolkningen i Singapore en av verdens mest internasjonale befolkninger. Hvis du velger å studere i Singapore, får du en unik mulighet til å bli en del av et internasjonalt forretningsmiljø. Dersom du ønsker å forberede deg til universitetsstudier i Singapore eller et annet engelskspråklig land, er studier i Singapore utvilsomt en god start.

Spis deg mett i Singapore

Studier i Singapore er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest fascinerende byer på nært hold. For ikke å snakke om en helt særegen matkultur inspirert av kjøkken fra hele verden! Studer i Singapore og la deg friste av Hainan kylling og deilige nuddel-retter i de kinesiske områdene, mens duften av curry og de forførende tonene fra Bollywood-musikk garantert vil lokke deg inn i en autentisk indisk restaurant i det indiske nabolaget. Eller hva med å ta en tur til det malaysiske distriktet og smake på kokosris med kjøtt- og fiskestuing? Tiden som engelsk koloni har ikke bare etterlatt seg deg engelske språket, men også utallige engelske puber med klassisk engelsk pubmat på menyen. Skal du studere i Singapore er "mashed potatos og sausages" på stampuben et must på en sliten søndag. Når du tar studier i Singapore er du en del av et fargerikt multikulturelt fellesskap som vil gi deg en dypere kulturforståelse og venner fra hele verden. 

Utdanning i Singapore

Utdanning i Singapore er noe helt utenom det vanlige, denne byen har virkelig alt man kan ønske seg som student! Høye skyskrapere som ruver over byen, fantastiske shoppingmuligheter, et pulserende natteliv og flotte friområder. Utdanning i Singapore er dessuten en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk på rekordtid, være en del av et stort internasjonalt miljø og få venner fra hele verden.