Sør-Afrika

Studere i Cape Town

Studere i Cape Town
4.2
626
(626 rangeringer)
4.2

Ta studier i Cape Town og lær engelsk i en av verdens flotteste byer. Ta kabelbanen til toppen av Table Mountain og se på den fantastiske solnedgangen som alle snakker om, eller opplev en helt annen side av afrikansk kultur på safari utenfor byen. Aktivitetsmulighetene er mange for deg som vil studere i Cape Town. Ta kontakt med oss så vi sammen kan planlegge dine studier i Cape Town slik at du får et uforglemmelig studieopphold.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Sør-Afrika
By: Cape Town
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Sør-Afrika
By: Cape Town
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Sør-Afrika
By: Cape Town
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Sør-Afrika
By: Cape Town
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Sør-Afrika
By: Cape Town

Studere i Cape Town

Studier i Cape Town er en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk i en av Afrikas mest livlige byer! Skolehverdagen din vil inkludere kommunikasjonsøvelser og gruppeprosjekter, så vel som mer innovative læringsmetoder der man tar i bruk moderne teknologi i undervisningen. Hvert år kommer tusenvis av internasjonale studenter fra hele verden for å studere i Cape Town, så du kommer garantert til å bli kjent med mange spennende menneskeri løpet av oppholdet ditt. Sammen kan dere utforske byens energiske natteliv, besøke storslåtte Table Mountain, eller slappe av på Muizenberg Beach utenfor bysentrum. Eller hva med å ta en skikkelig utflukt til safarien og vindistriktene utenfor byen i løpet av dine studier i Cape Town? Du kommer utvilsomt til å oppleve mye nytt og få minner for livet i løpet av din tid som student i Cape Town.

Så mye å oppleve

På studier i Cape Town får du muligheten til å bli med på en rekke spennende organiserte aktiviteter etter skoletid. På den måten får du mange anledninger til å se byens flotte omgivelser på nært hold. Bli med på turer og ekskursjoner der du får se noen av byens skjulte skatter, eller opplev de naturskjønne omgivelsene på fjellturer eller på rafting. Velger du å studere i Cape Town, kan du også dra på safari i helgen når du har fri fra studiene. Vi har dyktige aktivitetsledere som hjelper deg med å planlegge alle mulige ulike utflukter. Men du trenger ikke å reise langt avgårde for å ha det gøy på studier i Cape Town, du kan bli med på både filmkvelder og salsakurs på studenthjemmet. Jo morsommere du har det på studier i Cape Town, jo raskere lærer du å snakke engelsk flytende!

Utdanning i Cape Town

Utdanning i Cape-Town er virkelig et afrikansk eventyr! Grip sjansen til å oppleve en annen del av verden, fordyp deg i den afrikanske livsstilen og bli kjent med mennesker som har en annen kulturell bakgrunn enn deg selv. Utdanning i Cape-Town er utvilsomt er erfaring du vil vokse på som person. Så hva venter du på? På utdanning i Cape-Town blir du nødt til å praktisere engelsk fra første dag så du kommer til å lære snakke flytende engelsk på rekordtid!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.