Spania

Studier i Malaga

Studier i Malaga
4.5
693
(693 rangeringer)
4.5

Ta studier i Malaga og gi deg hen til det bedagelige dagliglivet ved Middelhavet. Malaga ligger ved Middelhavskysten og er, med turistmagneten Costa del Sol spesielt, en svært populær feriedestinasjon for soltørste nordmenn. Så hvorfor ikke nyte enda mer av de deilige soltimene ved å studere i Malaga? Studier i Malaga er en perfekt kombinasjon av undervisning og strandliv - det beste av to verdener.

Studier i Malaga

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: Malaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania
By: Malaga

Studier i Malaga

Studier i Malaga lar deg bli bedre kjente med den andalusiske kulturen mens du lærer å snakke spansk. Arkitekturstilen i denne deilige feriebyen er en blanding av maurisk og barokk og typiske matretter for regionen er blant annet gazpacho og ulike fiskeretter. Hvis du skal studere i Malaga, kan du velge mellom en rekke ulike programmer, og du bestemmer selv varighet og antall undervisningstimer i uken. Flere undervisningstimer vil gjøre deg raskere trygg på språket, mens mer fritid vil gi deg bedre tid til å utforske byen og nærliggende områder på egenhånd etter undervisningen. Alle de forskjellige programmene inkluderer også organiserte aktiviteter som seightseeing-turer og flamencokurs for å gjøre deg bedre kjent med både byen og kulturen. Du kommer utvilsomt til å oppleve mange nye og spennende ting i løpet av dine studier i Malaga.

Lær å snakke spansk

Uansett hvilket spansknivå du ligger på fra før av, kommer du til å bli flinkere i spansk i løpet av dine studier i Malaga. Mest sannsynlig kommer du til å bli mer komfortabel med å praktisere spansk allerede etter noen dager, og i løpet av noen uker vil du være mye flinkere til å snakke spansk enn når du begynte på studiene. Dersom du velger et intensivkurs når du skal studere i Malaga, kan du forvente enda raskere resultater. Vi har drevet med språkopplæring i utlandet siden 1965 og har utviklet undervisningsmetodene kontinuerlig over årene, så vi vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Hvis du skal studere i Malaga, er det viktig at du velger et program som passer til den nivået du ligger på fra før av og de målene du har satt deg for språkopplæringen. 

Utdanning i Malaga

Utdanning i Malaga er for deg som ønsker å lære å snakke spansk i deilige omgivelser. Hva er vel bedre enn å lære spansk på et solfylt sted med umiddelbar nærhet til langstrakte strender og glitrende hav? På utdanning i Malaga får du også muligheten til å besøke den vakre landsbygda utenfor byen. Ta til deg alle nye inntrykk og bli kjent med en annerledes lokalkultur fra innsiden. Utdanning i Malaga er utvilsomt en opplevelse du kommer til å se tilbake på med glede og du vil få minner som du kan ta med deg resten av livet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.