VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere i München

Å reise til Tyskland for å studere i München er en flott måte å virkelig bli kjent med den tyske kulturen på mens du lærer å mestre det tyske språket. Opplev lokal tysk pubkultur og bli med på ekte oktoberfest - kanskje du skal ta med et par "lederhosen" hjem til Norge som et minne? Studier i München har blitt svært populært blant studenter fra hele verden.

Studere i München

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland
By: München

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Tyskland
By: München

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
By: München

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Tyskland
By: München

Utdanning i München

Utdanning i München er perfekt for deg som alltid har villet bo i Tyskland. Utdanning i München er en svært effektiv måte å lære tysk på, du blir nemlig nødt til å praktisere tysk fra første dag, både på skolen i og i fritiden. München er dessuten en av de mest spennende kulturelle byene i Tyskland, så pass på at du utnytter det brede kulturtilbudet byen har mens du tar utdanning i München.