USA

Studere på Hawaii

Studere på Hawaii
4.6
497
(497 rangeringer)
4.6

Vi har spennende studietilbud til deg som ønsker å studere på Hawaii. Med avslappet atmosfære og vennlig lokalbefolkning har studier på Hawaii blitt svært populært blant elever som ønsker å studere i utlandet. Enten du ønsker å studere på Hawaii et helt år, eller kun et par uker for vedlikeholde engelsken din, har vi et program som passer for deg.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Studere på Hawaii

Studier på Hawaii er en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk i magiske omgivelser. Hawaii har et fantstisk klima med varme dager og sol året rundt, så uansett når du velger oppstart for dine studier på Hawaii er du garantert deilige værforhold. Ta et intensivkurs dersom du ønsker rask progresjon, eller meld deg opp på et program som i større grad kombinerer språkopplæring og fritid hvis du vil ha god tid til å utforske de vakre omgivelsene utenom skoletid. I løpet av et studie på Hawaii får du nemlig en fantastisk mulighet til å både nyte late timer på stranden og dra på spennende utflukter, for eksempel til de eksotiske regnskogene. Små klasser, dyktige lærere med lang erfaring, fokus på kommunikasjonsbasert læring og utbredt bruk av moderne tekniske hjelpemidler i undervisningen legger til rette for gode læringsforhold. Men den aller beste måten du lærer engelsk på når du tar studier i Hawaii, er ved å tilbringe tid sammen med lokalbefokningen og internasjonale klassekamerater og praktisere engelsk daglig i naturlige settinger.

Opplev det beste av Hawaii

Når du tar studier på Hawaii, fortsetter både språkopplæringen og moroa etter skoletid. På fritiden blir du kjent med andre internasjonale studenter gjennom sosiale aktiviteter som organiserte ekskursjoner, grillfester og turer til stranda. Velger du å studere på Hawaii, får du også en unik mulighet til å studere disse vakre øyenes naturskjønne omgivelser på nært hold. Kanskje er du av den eventyrlystne typen? Da kan du bytte ut late timer på stranda til fordel for mer sporty aktiviteter som kajakkpadling, utflukter til vulkanene og oppdagelsesferd i de eksotiske regnskogene. Er ikke det spennende nok for deg? Ikke noe problem, på et studie på Hawaii kan du også dykke, svømme med haier og hoppe i fallskjerm! Så hva venter du på? Studier på Hawaii er helt klart noe utenom det vanlige, du kommer til å få en uforglemmelig opplevelse og minner for livet. 

Utdanning i Hawaii

Utdanning i Honolulu er for deg som er ute etter en eventyrlig opplevelse. På utdanning i Honolulu blir du kjent med den spennende kulturarven på Hawaii, som er en miks av amerikanske og polynesiske tradisjoner. Opplev det unike mangfoldet på øya og utforsk alle de idylliske områdene i nærheten. Utdanning i Honolulu er en fantastisk mulighet til å lære å snakke flytende engelsk mens du blir kjent med en annerledes kultur.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.