USA

Studere i New York

Studere i New York
4.9
528
(528 rangeringer)
4.9

Gjennom oss kan du studere i New York og la drømmen bli virkelighet. Vi tilbyr en rekke ulike studier i New York, alt fra studier i mote og design, til intensive språkkurs og forberedelseskurs for deg som skal ta høyere utdanning i utlandet. Det er noe nesten magisk med New York - det pulserende gatelivet og det multikulturelle fellesskapet. Ta et studieår i New York og lev ut drømmen om et evntyrlig år i USA!

Studere i New York

Gratis brosjyre

Finn et program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New York
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USA
By: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Studere i New York

The Big Apple er stedet for store drømmere. Broadway, Times Square, Wall Street - hvis du alltid har drømt om å studere i New York, er språkskolen vår midt i blinken for deg. På vår storslåtte campus rett nord for New York City, kan du velge mellom en rekke ulike programmer, fra korte intensivkurs på bare noen uker, til full universitetsutdannelse. Dine studier i New York kommer utvilsomt til å bli en unik opplevelse som gir deg uforglemmelige minner. Meld deg opp på New York studier i dag og gjør drømmer til virkelighet.

Bo i New York

New York City strekker seg over nesten 800 kvadratkilometer, så du har nok å henge fingrene i hvis du skal prøve å bli kjent med alle byens severdigheter og bortgjemte skatter i løpet av dine New York studier. Hva med å bo på campus sammen med andre internasjonale studenter når du tar studier i New York? På våre skole i New York er det et helt unikt mangfold, her kan du få venner fra både Japan, Brasil og Saudi Arabia. Synes du det høres spennende ut å studere i New York, men er litt skremt av størrelsen på byen? Da kan våre programmer i Boston, Vancouver eller Seattle være noe for deg, alle urbane storbyer, men de er mindre og kan virke tryggere hvis du er vant til å bo på et lite sted fra før. 

Utdanning i New York

Utdanning i New York er for deg som vil ha en travel hverdag med både intensive studier og en tettpakket sosial kalender. Lev ut drømmen om å leve som en ekte New Yorker og ta utdanning i NY. Du vil garantert få en fantastisk opplevelse og erfaringer som du kan ta med deg videre i livet. Les mer om utdanning i New York under.

Ta utdanning i New York og du vil få en opplevelse du aldri kommer til å glemme! Hva er vel bedre enn å lære å snakke flytende engelsk i byen som mange anser som verdens desidert kuleste by? Hvis du tar utdanning i NY får du muligheten til å oppleve New York fra innsiden, og se alle de tingene du ikke har tid til å se når du bare er på besøk som turist. Oppdag nye områder, bortgjemte fortauscafeer, små lokale butikker og andre skjulte skatter sammen med klassekameratene dine etter skoletid. Utdanning i New York er utvilsomt et fantastisk alternativ for deg som er ute etter et aldri så lite eventyr.

Severdigheter i New York

På utdanning i New York kan du oppleve de klassiske turistattraksjonene som Times Square, Empire State Building, Central Park og Fifth Avenue. Men utdanning i NY er også en ypperlig anledning til å se hvordan det faktisk er å leve som en ekte New Yorker. Bli kjent med byen, finn ut hvor de har den aller best burgeren, prøv alle de fancy kaffetypene på Starbucks og få en ordentlig stamcafé som ikke turistene har funnet frem til. For New York er jo så mye mer enn Broadway-musikaler og Frihetsgudinnen, og utdanning i NY er en unik mulighet til å oppleve en helt anne side av denne magiske byen. Så hva venter du på, begynn planleggingen av utdanning i New York i dag!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.