VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere italiensk

Har du alltid drømt om å studere italiensk i Italia? Da har du kommet til rett sted -vi tilbyr en rekke ulike programmer til deg som vil lære å snakke italiensk. Kombiner skoleundervisning med daglig praktisering gjennom interaksjon med lokalbefolkningen og lær italiensk på rekordtid.

Studere italiensk

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Italia

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Italia

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Italia

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Italia

Italiensk utdanning

Ta utdanning i italiensk i Italia og opplev den spennende italienske lokalkulturen fra innsiden. Vår språkundervisning er kjent for å ha svært høy kvalitet, vi har små klasser og benytter oss av innovative undervisningsmetoder for å sikre bratt læringskurve og rask progresjon. Tar du italiensk utdanning gjennom oss får du bedre italienskferdigheter på rekordtid.