Japanske studier

Japanske studier er en perfekt mulighet for deg som vil lære å snakke japansk og samtidig bli kjent med en spennende lokalkultur. Våre japanske studier legger til rette for at du skal lære i trygge omgivelser for å gjøre deg komfortabel med å praktisere japansk helt fra starten av. På våre studier i Japan, fokuserer vi på kommunikasjonsbasert læring og små klasser slik at undervisningen i størst mulig grad kan tilpasses den enkeltes behov. Ikke bare lærer du å snakke japansk effektivt på japanske studier, du får også en dypere forståelse for den japanske livsstilen og kulturen.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Japan

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Japan

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Japan

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Japan

Japansk utdanning

Japansk utdanning er for deg som drømmer om et skikkelig eventyr, en opplevelse helt utenom det vanlige. Japansk utdanning er en unik mulighet til å bli kjent med japansk kultur og livsstil mens du lærer å snakke japansk. Våre programmer er lagt opp slik at du skal få mest ut av ditt opphold, både i forhold til det kulturelle aspektet, og selvfølgelig i forhold til effektiv japanskundervisning.