Det åpner seg restplasser, ta kontakt for å høre om det er ledige plasser
Friår
Friår

Friår

Hvorfor ta et friår? 

 Stadig flere velger å ta et friår, enten det er rett etter videregående, etter høyere studier eller når man rett og slett trenger å oppleve noe nytt. 

Med EF kan du ta et frår med mening der du bor i utlandet, lærer språk, styrker din CV og skaper et internasjonalt nettverk. 

Vi har samlet noen gode grunner til hvorfor du burde ta et friår: 

 Få global erfaring og kjennskap

Ved å tilbringe et semester eller år i utlandet vil du få nye perspektiver på både kultur, språk og mennesker. 

 Utforsk og finn din plass 

Bruk litt tid på å lære nye ting om deg selv- det er nå du tar valg som vil påvirke deg senere i livet. Å skape uforglemmelige minner og gode historier er aldri feil. Reis, utforsk og dra på et eventyr du aldri vil glemme. 

 Bli mer ettertraktet i jobbmarkedet

Med et tredje, fjerde eller femte språk på din CV, er det uendelig med dører som vil åpnes. Utenlandserfaring og språkkunnskaper skal ikke undervurderes. Med EF kan du også ta et internship ved siden av språkstudiet ditt, dette er en gylden mulighet til å tilegne seg arbeidserfaring fra utlandet. 

 Gjør det bedre akademisk 

Studenter som tar et friår er ofte de med bedre karakterer, dette fordi man trenger et avbrekk etter mange år med skole. 90% av de som tar et friår kommer tilbake med større motivasjon og entusiasme, de er klare for å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer med nytt mot.

 Ønsker du et annerledes friår? Med EF kan du ta et semester, studieår eller forlenget studieår i utlandet.

Velg mellom 50 destinasjoner og 9 språk, du kan også kombinere flere språk og studiesteder om du ønsker det, dette er din mulighet til å utforske verden.

 

 

Pristilbud