Historier fra våre internasjonale boardingskoler

De 6 beste serietipsene nå

 

Vi står ovenfor en stor krise verden over – og den beste måten vi kan hjelpe hverandre på er å holde avstand og bli innendørs.

Men det er klart det er kjedelig! Ta en titt på disse serietipsene og glem hverdagen for et lite øyeblikk.

The Bold Type (NRK)

Ordentlig girl power – handler om tre jenter som jobber i magasinet Scarlet. Vi får være med på alle deres oppturer og nedturer. Digg og enkel underholdning.

Heksejakt (Sumo)

Dersom du liker spennende serier er denne thrillerserien midt i blinken for deg! Denne handler om en varslersak som får store konsekvenser for både hun selv og selskapet hun jobber for.

Hamilton (Sumo)

Svensk spenningsserie. En nyutdannet CIA-agent skal prøve å finne gjerningsmennene bak en rekke bombe- og cyberangrep i Stockholm.

Don’t fuck with cats (Netflix)

En dokumentar du bare bør se. Denne handler om jakten på en drapsmann som filmer drapene sine og legger de ut på internett.

Younger (NRK)

Korte episoder og lett underholdning. Handler om en 40 år gammel dame som ikke får seg jobb i New York City på grunn av alderen sin. Hun utgir seg derfor for å være 28 år – og begynner å leve deretter.

Papirhuset (Netflix)

Spansk spenningsserie. Denne handler om et svært godt planlagt ran av Spanias kongelige myntverk.

 

Har du sett alle disse? Hva med å sjekke ut: White Collar, Queen of South, Power, Dexter, The Royals, Lucifer, Chicago Fire, Suits, Dirty John eller The Good Doctor?

 

Hold deg inne og hold deg frisk. <3

 

Finn ut hva du skal til høsten Les mer her

Del denne artikkelen