Historier fra våre internasjonale boardingskoler

I am grateful for…

2020 har vært veldig annerledes enn tidligere år. Vi har vært nødt til å omstille, tilrettelegge og respektere hverandre. Derfor er listen over hva vi er takknemlig for dette året annerledes enn i fjor.

26. november er det Thanksgiving, hvor vi skal ha en positiv innstilling. Vi skal være takknemlige. Synes du det er vanskelig å finne noe å være takknemlig for denne høsten? Her har du 10 punkter vi i EF Academy er takknemlig for!

  1. Å gå turer på morgningen.
  2. Jeg har blitt glad i å være ute.
  3. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv.
  4. Jeg har innsett hvor mye jeg setter pris på menneskene rundt meg.
  5. Endelig har jeg tid til å prøve nye ting, matretter og/eller rutiner.
  6. At jeg har tid til å gjøre ting hjemme som jeg vanligvis ikke prioriterer.
  7. Jeg har en frisk kropp som kan bære meg.
  8. Teknologi! Selv med distanse er det lett å holde kontakten med nære og kjære.
  9. Hygienen på butikker, treningssenter, skoler og andre offentlige steder har aldri vært så bra som nå!
  10. At vi fortsatt kan sende elever til våre internasjonale boardingskoler.

Dette er noen av punktene vi er takknemlig for dette året. Hva er du takknemlig for?

Vil du oppleve Thanksgiving i USA? Book en veiledning

Del denne artikkelen