Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Tips til aktiviteter du kan gjøre hjemme

 

Vi står ovenfor en stor krise verden over – og den beste måten vi kan hjelpe hverandre på er å holde avstand og bli innendørs. Men det er klart det er kjedelig! Her har du tips til aktiviteter for å få timene til å gå.

Bli bedre i språk

Last ned appen Duolingo – her kan du lære mange ulike språk på en morsom måte. Bruk også denne tiden på å bli flinkere i engelsk. Les engelske bøker eller se engelske serier uten tekst. Start med å teste din engelsk i dag – og ta testen igjen om noen uker for å se om du har forbedret kunnskapene dine.

Se på serier

Se våre 6 beste serietips akkurat nå.

Lag et oppskriftshefte og finn nye favorittretter

Søk etter oppskrifter på nett og lagre de du finner mest inspirerende. Lag deg et lite hefte med gode oppskrifter som du kan teste ut i løpet av de neste ukene.

Rydd i Spotify-listene dine

Nå har du endelig tid til å finne ny musikk og lage mer orden i listene dine. Lag en liste for ulike humører. Must haves er en glad-liste, en soveliste og en treningsliste.

Dyrk en ny hobby

Hva med å begynne å male? Lære deg å strikke? Eller kanskje lære deg å kode? Det er utrolig hva Youtube kan lære deg.

Ta et online kurs på et av verdens beste universiteter

Her kan du velge mellom 450 online kurs – gratis!

Legg puslespill

Kjøp deg et puslespill med 1000 brikker eller mer – dette tar mange timer og er faktisk ganske gøy!

Rydd klesskapet

Gå gjennom alle klærne dine og gi bort alt du ikke bruker lengre. Det er så mye enklere å kle seg når du har full oversikt over hva du faktisk har i skapet.

Forny garderoben din med gamle plagg

Ta noen av plaggene du ikke bruker lenger og gjør noe kreativt med dem. Klipp av bukseben og lag deg en shorts, pynt/mal på en olajakke eller skoene dine, eller sy om et plagg! Lag for eksempel en topp og et skjørt ut av en kjole.

Last ned appen TikTok

Her kan du finne uttallige morsomme korte videoer. Søk opp «efacademylife» for å følge med på våre internasjonale boardingskoler. Kanskje du også skal utfordre deg selv til å lage en video?

 

Noen av de kjedeligste men viktigste punktene har du her:

Behold rutiner

Stå opp til normal tid. Spis frokost og gjør deg klar for dagen. Stell deg som om du hadde hatt planer utenfor hjemmet.

Gå tur i frisk luft

Det er ikke forbudt å bevege seg ute. Gå/løp ute hver eneste dag – det vil gjøre godt for både kropp og sinn.

Hjemmetrening

Dette trenger ikke – og skal ikke – være komplisert. Søk opp hjemmetreningsvideoer på Youtube (eller trykk her for å trene sammen med Funkygine og familien). 30 minutter er alt du trenger for å føle deg mye bedre – både utvendig og innvendig.

Er du student?

Følg undervisningen online. Husk å holde dialogen med lærerne og medelevene dine på chat og telefon. Kommunikasjon er viktig for å holde motivasjonen oppe.

Finn ut hva du skal til høsten Bestill en gratis brosjyre

Del denne artikkelen