Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Feire jul i New York City

Juletiden er magisk, og enda mer magisk er den i New York City. Hvis du er på jakt etter julestemning – er dette stedet å dra. Her har du noen tips til aktiviteter du kan gjøre mens du er i New York i desember.

5th Avenue

Gå nedover handlegaten og se på de fantastiske vindusutstillingene og de pyntede gatene – kanskje finner du noen julegaver også.

Rockefeller Center

Besøk Rockefeller Center for å ta en titt på et av verdens mest berømte juletrær. Det er nesten 30 meter høyt, har 50 000 fargede LED-lys og en stjerne av 25 000 Swarovski-krystaller i toppen. Her kan du også stå på skøyter og ta heisen til toppen av bygningen for å få den ultimate utsikten av metropolen. For å slippe kø kan du kjøpe en VIP-pakke på forhånd.

Julemarked

Det arrangeres mange julemarkeder i New York i november og desember, og de fineste finner du på Union Square og i Bryant Park. Her kan du drikke kakao, spise mat og julekaker, samt handle julepynt og julegaver.

Central Park

Ta en spasertur gjennom Central Park for å få litt frisk luft. Her må du også stå på skøyter på en av verdens mest kjente skøytebaner. Har du sett Gossip Girl – så vet du hvilken vi mener.

Christmas Spectacular, Radio City Hall 6th Avenue

Dette fantastiske showet bør du få med deg om du feirer julen i New York. Her får du 90 minutter med et spektakulært show, dansing og wow-effekter.

Dyker Heights Christmas Lights 

Ta turen til Brooklyn og opplev dette området som har blitt kåret til «det best dekorterte nabolaget i USA». Dette er et velstående område med flotte villaer, der det foregår en intern konkurranse mellom huseierne om å pynte finest til jul. Husene er dekket i massiv julepynt og julelys som vil komme til å ta pusten fra deg.

Macy’s, Herald Square

De store varehusene planlegger juleutstillingene sine gjennom hele året – og Macy’s har en av de fineste. Dette varehuset dedikerer en egen etasje til julepynt.

Lyst til å oppleve å gå på skole i New York? Les mer her

Del denne artikkelen