Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Julie og Maria besøker EF Academy campus i New York

Hei <3

Vi er så heldige og får skrive et lite gjesteinnlegg her hos EF. Vi er da Julie Louise Ekjord og Maria Gulbrandsen som fikk reise å besøke EF Academy sin boardingskole i New York i høstferien. Vi setter så utrolig pris på den muligheten og ønsker å dele våre opplevelser med dere.

I løpet av turen fikk vi et ekstremt godt innblikk av hvordan det var å være elev på EF Academy. Vi bodde som studenter på campus og fikk være med på alt det sosiale skolen hadde å by på, vi deltok i både artclass, physics og så på volleyball og fotballkamp.

EF Academy

EF Academy er en internasjonal boardingskole med elever fra mange land. Det hyggeligste var å se hvor godt vi ble tatt imot og alt i alt hvor åpne alle var mot hverandre. Dette gjorde at læringsmiljøet i timene var ekstremt bra og alle deltok!

Maten på Campus hadde alt mulig digg å by på. De hadde et sunt og variert tilbud med masse forskjellige retter.  Det var både kjøttretter, pasta, salater og digge desserter. I og med at man spiste mat i dininghall tre ganger om dagen fikk elevene tilbringe tid med venner og fortsatt få god påfyll med næringsrik mat for å få god energi til dagene med skole og aktiviteter.

I helgene er det senere frokost med enda mer digg å by på!

EF Academy sin skole som vi besøkte i New York ligger kun en kort 40 minutters togtur unna New York City, hvor studentene ofte tar seg en helgetur. Vi som “studenter” tok oss selvfølgelig en langhelg til byen for å få en smak på det virkelige studentlivet EF Academy i New York hadde å tilby.

New York City

Vi ankom New York City i lunsjtider fredag og spiste lunsj i Downtown Soho hvor vi også besøkte The High Line. Virkelig kult å ha vært å sett de gamle togskinnene som i dag er gjort om til en park. Når kvelden kom var vi ute og spiste super god mat på en restaurant med navnet Hakkasan, som hadde himmelsk mat. Senere på kvelden utforsket vi “New York City By Night” og koste oss med å bare titte på menneskene og alt livet i byen.

Lørdag morgen begynte vi dagen med en sinnsyk utsikt fra Top Of The Rock, finere utsikt får du ikke og det må oppleves om du skal til byen.

Resten av lørdagen gikk vi rundt i hele New York som turister å tittet rundt på alt mulig. Vi gikk en tur i Central Park, som er et must om du besøker byen. Så shoppet vi selvfølgelig litt mellom slagene også. Vi avsluttet dagen på best tenkelig måte på TAO Uptown, som er en anerkjent asian fusion restaurant med mye digg mat.

Det var en helt fantastisk helgetur og vi avsluttet den fine reisen ved å dra til Brooklyn Bridge, som er et veldig attraktivt sted å ha vært når du besøker NYC.

Se for deg at dette kan bli din nye hverdag, hvor sykt? Skolen er fantastisk og byr på alle mulige aktiviteter samt fantastiske lærere som vil at du skal gjøre det best mulig, og i tillegg kunne dra inn til New York City i helgene… drømmelivet spør du oss.

Tusen takk EF Academy for deres tillit til oss<3 Dere kunne ikke ha gitt oss et bedre inntrykk på studentlivet på skolen deres i New York. Takk for oss.

Hvis du er interessert i å se flere oppdateringer vi gjorde under turen vår når vi prøvde oss ut som studenter på EF Academy så sjekk ut våre sosiale medier nedenfor.

 

Julie Louise Ekjord

Instagram: @julieekjord

 

Maria Gulbrandsen

Instagram: @mariagulbrandseen

 

Klem <3

 

Vil du oppleve New York? Bestill en gratis brosjyre

Del denne artikkelen