60 år med EF Språkreiser - Vi feirer med opptil 6000NOK i rabatt for sommeren 2025!
Gruppereiser
Gruppereiser

Gruppereiser

Hva er inkludert
  • Kurs
  • Flybilletter og transport
  • EF Kursleder
Få uforglemmelige minner, nye venner og opplev et nytt land. Alt sammen med en EF Kursleder.
En komplett pakke
Fra tur/retur flybilletter og transport til måltider, innkvartering og aktiviteter, er alt inkludert i vår gruppereise. Du kan velge din drømmedestinasjon, enten du vil reise i 2, 3 eller 4 uker, så hjelper vi å skreddersy din reise.
Guidet tur
Din første utenlandsreise og ikke sikker på hva du kan forvente? En erfaren EF-kursleder vil være ved din side under hele reisen. De vil guide deg fra flyplassen og støtte deg under hele språkreisen. Med EF er reisen en del av eventyret!
Erfaringsbasert læring
Våre språkreiser fokuserer på å få deg til å bruke dine språkferdigheter - i og utenfor klasserommet. Du vil ta en språktest før du reiser, slik at vi kan plassere deg i riktig klasse. Studentene blir også oppfordret til å bruke språket resten av dagen: når du spiser med vertsfamilien din, spiller fotball med nye venner eller utforsker en ny by med EF-lederen din.
Studiebesøk og utflukter
Vi flytter undervisningen utenfor klasserommet for å vise deg den lokale kulturen. Studiebesøk, kulturelle utflukter og dagsturer er en del av læreplanen. Legg til ekstra aktiviteter ved å velge fra en rekke EF-pakker for å dra nytte av omgivelsene dine og se mer av destinasjonen din.
Fullspekket timeplan
Takket være EF-lederen din, vil du raskt bli kjent med de andre EF studentene. Fra sightseeing til utflukter, bruker du de helt nye ferdighetene dine mens du blir kjent med dine nye venner - og kombinerer læring med mye moro.