Friår

Friår i Australia

Friår i Australia
4.7
962
(962 rangeringer)
4.7

Ta et friår i Australia og få muligheten til å oppleve alt spennende dette landet har å by på. Fra barsk ødemark, til langstrakte strender som er som tatt ut fra en film, et friår i Australia er utvilsomt et eventyr! Et år i Australia vil ikke bare gjøre deg rik på spennende opplevelser, du kommer også til å lære å snakke flytende engelsk i løpet av oppholdet ditt. Les mer om hvordan du kan tilbringe ditt friår i Australia under.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Australia
By: SydneyBrisbanePerth
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Australia
By: SydneyBrisbanePerth
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Australia
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Australia
By: SydneyBrisbanePerth

Utforsk våre destinasjoner

Friår i Australia

Hvis du er glad i friluftsliv og eventyr, er et friår i Australia midt i blinken for deg. I løpet av et friår i Australia møter du mennesker fra overalt i Asia og du får reise på oppdagelsesturer og utforske nye steder. I tillegg til å ha engelskundervisning på skolen, får du også en rekke muligheter til å praktisere engelsk med lokalbefolkningen etter skoletid. Etter et friår i Australia, kommer du garantert til å være flinkere i engelsk og rikere på opplevelser. Et friår i Australia er dessuten en unik anledning til å reise rundt i dette fascinerende landet og oppleve steder du alltid har drømt om å se.

Få venner fra hele verden

I løpet av et friår i Australia, får du gleden av å studere i et land som er kjent for sin høye akademiske profil. Hvert år velger tusenvis av internasjonale studenter å ta et friår i Australia eller å studere her, for det er en relativt enkel prosess for utenlandske studenter å komme inn i det australske utdanningssystemet. I løpet av et friår i Australia er det lett å bli kjent med nye mennesker og få venner fra hele verden, australiere er nemlig kjent for å være et av verdens mest vennlige og imøtekommende folkeslag. Etter et friår i Australia vil du ikke bare kunne snakke flytende engelsk, du kommer også til å være bedre rustet i forhold til å lykkes i et stadig mer internasjonalt arbeidsmarked.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.