Et friår i USA er midt i blinken for deg som ønsker å oppleve ekte, amerikansk kultur på nært hold. Enten du ønsker å ta et år i USA på en lokal high school, eller du vil studere i USA etter videregående, har vi program som passer for deg. Et friår i USA vil utvilsomt gi deg verdifulle erfaringer og minner for livet.

Velg aldersgruppe

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: USA
By: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
1 år

Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.

Destinasjon: USA
By: Alle destinasjoner USA

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: USA
By: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

Friår i USA

Et friår i USA vil utvilsomt gjøre underverker for engelsken din. Hvis du lenge har vurdert å ta et lengre utenlandsopphold for å forbedre engelskferdighetene dine, er et år i USA midt i blinken! Ikke bare er det et stort pluss i en akademisk sammenheng, det representerer også en viktig livserfaring som du kommer til å vokse på som person. I løpet av et friår i USA tilpasser du deg raskt den amerikanske livsstilen og da du blir nødt til å praktisere engelsk fra første dag, blir du fort komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige ulike settinger. I løpet av et år i USA kommer du til å bli introdusert for mange ulike levesett og oppleve at folk har andre verdier enn deg selv, noe som vil gjøre deg mer åpen for nye ting. Uavhengig av hva fremtidsplanene dine er, er det utvilsomt en stor mulighet å få bo et år i USA, du kommer garantert til å få en fantastisk opplevelse og minner for livet.

Lær å snakke flytende

I løpet av et år i USA, utvikler du garantert suverene engelskferdigheter. Et friår i USA kommer til å gå kjempefort, men når du er ferdig vil det likevel føles som om du har vært borte en evighet for du kommer til oppleve så mye nytt og spennende i løpet av oppholdet ditt! Ett år i USA gir deg tilstrekkelig tid til å lære å snakke flytende engelsk. Selv om du er på et nybegynnernivå når du starter, er det fint mulig å oppnå fremragende engelskferdigheter og nok selvsikkerhet til å praktisere engelsk i ulike settinger dersom du er dedikert og jobber hardt for å nå målene dine. Når vi sier at noen snakker flytende engelsk, mener vi at du må kunne lese, skrive og snakke engelsk med selvsikkerthet i alle mulige settinger. Selvfølgelig avhenger progresjonen din mye av din personlige innsats, men ved å bo i USA et år får du en del gratis i form av at du blir nødt til å praktisere engelsk fra første dag og på den måten blir raskt komfortabel med å praktisere engelsk.