Ta et engelskkurs med oss og lær engelsk ved hjelp av førsteklasses språkundervisning. Våre engelskkurs i utlandet er anerkjent for å være av svært høy kvalitet og vi kan vise til gode resultater. Vi har dyktige lærere som har lang erfaring med å hjelpe studenter å nå målene sine. Med fokus på kommunikasjonsbasert læring og bruk av moderne teknologi i undervisningen er målet vårt å kunne tilby skreddersydde engelskkurs til studenter som vil lære engelsk i utlandet.

Velg aldersgruppe

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, De forente arabiske emirater

EF English Live

Nettbasert

Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.

Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, De forente arabiske emirater

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser

Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia

EF Language Training

for bedrifter og offentlig sektor

Fokusert språkundervisning for bedrifter og myndigheter som garantert gir resultat.

Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Ta et engelskkurs i utlandet

Lurer du på hvordan det er å leve som en ekte New Yorker? Eller har du alltid drømt om å snorkle i The Great Barrier Reef i Australia? Eller kanskje du drømmer om å dra på safari i Afrika og se elefanter og løver i sitt rette element? Uavhengig av hvilken gruppe du tilhører er våre engelskkurs i utlandet midt i blinken for deg! Vi tilbyr engelskkurs på spennende destinasjoner der du får oppleve nye kulturer mens du lærer å snakke engelsk. Ikke bare lærer du å snakke flytende engelsk på rekordtid på våre engelsk språkkurs, du får også venner fra hele verden. Gjennom innovative læringsmetoder gjør vi det morsomt og enkelt å lære engelsk - det er vanskeligere å bestemme seg for hvor du skal reise!

Oppnå internasjonal suksess

Det er ingen hemmelighet at gode engelskkunnskaper er helt avgjørende for å kunne bidra i internasjonal politikk og for å kunne hevde seg i forretningslivet. Ikke bare kommer du til å forbedre engelskferdighetene dine i løpet av et engelskkurs i utlandet, du vil også lære hvordan du skal oppføre deg i forhold til lokale skikker og leveregler, noe som vil gjøre det enklere å samarbeide med utenlandske klienter og partnere i fremtiden. Vi tilbyr engelsk språkkurs i utlandet på destinasjoner over hele verden, fra USA og Canada, til Malta, Australia og Sør-Afrika. I tillegg tilbyr vi online engelskkurs slik at du kan lære engelsk hjemmefra dersom en tettpakket kalender hindrer deg i å lære engelsk i utlandet. Du har derimot alltid tid til å investere i fremtiden, og det kan du gjøre i dag ved å melde deg opp på et av våre mange engelskkurs.