Språkkurs i spansk i Barcelona

Lær spansk i Barcelona ved å ta et spansk språkkurs. På spanskkurs i Barcelona kan du forbedre spansken din mens du opplever Spanias nest største by fra innsiden. Denne pulserende og historiske byen er anerkjent som en av de mest populære feriedestinasjonene i Europa. Så hvorfor ikke ta et spanskkurs i Barcelona mens du opplever byens mange skatter? Vi tilpasser våre spanskkurs til dine behov.

Språkkurs i spansk i Barcelona
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona

Spanskkurs i barcelona

Uavhengig av hvilke mål du har satt deg for ditt spanskkurs i Barcelona, kan vi hjelpe deg med å nå de. Kanskje du drømmer om å studere på et spansk universitet i fremtiden? Eller kanskje du er innstilt på en internasjonal arbeidskarriere? Eller er du rett og slett bare fascinert av den fargerike spanske kulturen og vil lære spansk så du kan se hvordan det er å leve en spansk hverdag? Uansett hva motivet ditt er, har vi et språkkurs Barcelona som passer for deg. Lær spansk i Barcelona og studer sammen med internasjonale studenter fra hele verden og få et innblikk i mange forskjellige kulturelle bakgrunner. Et opphold i Spania for å lære spansk i Barcelona er en investering i fremtiden, ikke bare vil du oppnå gode spanskferdigheter, du vil også vokse som person og få en dypere kulturforståelse i løpet av oppholdet ditt.

Bomuligheter i Barcelona

Du kan tilpasse flere aspekter ved ditt spanskkurs i Barcelona til dine egne behov, inkludert hvor du vil bo. Enten du tar et 2-ukers spanskkurs i Barcelona, eller et program som varer lenger, kan du velge mellom å bo hos en lokal vertsfamilie eller på en EF residens. Velger du å bo på en EF residens blir du nødt til å være mer selvstendig, men du får også muligheten til å legge opp hverdagen din selv og utforske byen på egenhånd. Vårt studenthjem i Barcelona har sentral beliggenhet mitt i hjertet av byen med kort avstand til populære severdigheter, butikker og restauranter. Hvis du derimot ønsker tydeligere rammer for ditt opphold og trygghet i form av å være en del av en familie, anbefaler vi å bo hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier. Som del av en lokal vertsfamilie blir du godt kjent med den spanske kulturen fra innsiden og du får en dypere kulturforståelse. Uavhengig av hvordan du velger å bo, garanterer vi at du kommer til å lære spansk i Barcelona både i og utenfor klasserommet.