Spansk

Spanskkurs i Spania

Spanskkurs i Spania
4.9
732
(732 rangeringer)
4.9

Løft spansken din til et høyere nivå med et språkkurs i Spania! Vi har spanskkurs for alle nivåer, med mulighet til å velge mellom mange andre valgfrie kurs som: profesjonell praksis, eksamensforberedelse eller frivillig arbeid. Du kan starte på vårt spanskkurs i Spania hver mandag hele året, så du er trygg på at kurset ditt passer inn i tidsplanen din.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania
By: Malaga

Utforsk våre destinasjoner

Lær spansk i Spania

Spania er det ideelle stedet for et spanskkurs ettersom det er landet der språket oppsto. Ved å bruke språket utenfor klasserommet så mye som i klasserommet, kan du enkelt fordype deg i spansk. Du kan ikke oppleve det spanske språket i hjemlandet ditt på samme måte som du vil oppleve det under språkkurset ditt i Spania. 

I Spania vil du høre hvordan folk bruker språket i sitt daglige liv. Dette øker evnen til å snakke og forstå spansk betydelig. Vi tilbyr spanskkurs på forskjellige destinasjoner over hele Spania, slik at du lærer om den spesifikke kulturen i en bestemt region. Etterpå kommer du hjem med flere spanske språkkunnskaper og et bedre innblikk i hvor språket stammer fra.

Spanskkurs i Spania

Et språkkurs i Spania er den beste erfaringen for alle som ønsker å forbedre språkkunnskapene sine. Du kan velge å legge vekt på business-spansk, generell spansk eller for eksempel som forberedelse til en anerkjent spanskeksamen. Vi tilbyr spansk i Spania for studenter på alle språknivåer, og du kan velge hvor intensivt du vil at kurset ditt skal være. 

Et spanskkurs i Spania starter på mange forskjellige tider gjennom hele året, så du kan følge spanskkurset i den perioden som passer best for deg. Enten du tar et kurs på to uker eller et helt år, sørger vi for at du får mest mulig ut av kurset ditt. Når du kommer hjem etter et spanskkurs i Spania vil du ha mer selvsikkerhet til å snakke språket i alle situasjoner.

Hvorfor lære spansk i Spania?

I stedet for å lære hundrevis av fremmede ord og uttrykk hjemme i Norge, tilbyr et språkkurs i Spania deg en unik fordypning i språket. Det sier seg selv at du lærer et nytt språk mye raskere der det er snakkes. Du er da omringet av det nye språket hele dagen, og er praktisk talt ”tvunget” til å bruke din nylærte språkkunnskap i praksis. 

Resultatene er derfor tydelig synlige etter veldig kort tid! Men det er absolutt ikke den eneste fordelen av å lære spansk i Spania. Du får også en intensiv utdyping i Spania og landets tradisjoner og skikker. På den måten utvikler du også en forståelse av spansk kultur og samler verdifull interkulturelle kompetanse.

Et spanskkurs som nøkkel til suksess?

I dagens globaliserte verden er språkkunnskaper og interkulturelle ferdigheter nøkkelen til suksess. Å oppdage nye steder, fordype seg selv i utenlandske kulturer og få nye venner rundt om i verden, er påviste faktorer for langsiktig suksess - både profesjonelt og privat.

Tilpass språkkurset ditt i Spania

Den hemmelige ingrediensen til et vellykket spanskkurs i Spania er en blanding av leksjoner og fritid. På EF kombinerer vi begge for optimal læringsuksess. På våre språkkurs i utlandet er det alltid mange fritidsaktiviteter og guidede utflukter på programmet. Denne strukturen gir deg ikke bare den unike muligheten til å forbedre dine språkkunnskaper så raskt som mulig, men også nok ledig tid til å nyte ditt opphold i Spania og bli kjent med så mye av byen og vertslandet som mulig. Et språkkurs i Spania kan finne sted i løpet av ferien i noen uker, eller du kan ta kurset over noen måneder opptil et helt år. Våre erfarne studierådgivere hjelper deg gjerne med å finne et språkkurs som passer for din alder, ditt nivå og dine mål!

Spanskkurs i Spania for voksne

Skaff deg internasjonale kontakter, invester i karrieren din og få verdifull erfaring når du drar på språkkurs for voksne til Spania. Utforsk EFs brede kurs- og programtilbud med voksne fra hele verden på en språkreise i Spania. EF gir voksne en unik mulighet til å lære et nytt språk på spennende steder rundt om i verden. Når du leser spansk i Spania som voksen, havner du i en klasse spesielt tilpasset voksne der du lærer spansk til dine personlige formål. Alle lærerne på spansk skolen vor voksne har spansk som morsmål og lang erfaring som lærer. Uansett formål, skreddersyr vi spanskkursene dine til dine behov og hva du ønsker å oppnå med kurset.

I stedet for bare å lære spansk, kombinerer vi språkreiser for voksne til Spania med den ekte feriefølelsen. Utfordre deg selv og bestill et språkkurs til Spania med EF i dag. Forbedre språkferdighetene dine om morgenen og bruk fritiden til å delta i organiserte aktiviteter med andre studenter. Hva med en vinsmaking, en networking-kveld eller bare slappe av på stranden? Uansett hva du velger, vil spanskkurs for voksne i Spania med EF bli uforglemmelig.

Priser for spanskkurs i Spania 

Prisene på våre språkkurs i Spania varierer sterkt, avhengig av hva du vil inkludere i programmet ditt:

  • Antall undervisningstimer per uke
  • Programmets varighet; Disse varierer fra 2-52 uker
  • Tilbehør som vi inkluderer i vår pris:
  1. 20, 26 eller 32 leksjoner per uke med EF læringssystem
  2. Digital media og materiale
  3. EFSET nivå test
  4. EF-kursbevis når du har fullført programmet
  5. Tilgang til MyEF
  6. Gratis Wi-Fi på skolen
  7. EF Klubber, museer og galleribesøk.

Hvorfor velge EF for et språkkurs i Spania?

EF har jobbet for en bedre verden gjennom utdanning i over 50 år. I dag er EF den største utdanningsinstitusjonen som bidrar til at studentene lærer spansk, men også til at de får selvtillit og kulturkunnskap. Hittil har EF hjulpet mer enn 16 millioner mennesker til å lære spansk i utlandet! Alle EF språkskolelærere er lokale - og vi er veldig stolte av det! Ved hjelp av våre utvalgte faglærere, den mest moderne språkteknologien og samspillet med lokalbefolkningen på stedet, kommer hver deltaker til et høyere nivå hver sjette uke. 

Med vårt innovative EF læringssystem tilpasser deltakerne også kurset til sine egne mål. Hvis du vil sertifisere dine egne språkkunnskaper ved slutten av språket ditt, kan du gjøre det ved å gjøre en internasjonalt anerkjent spanskspråkeksamen (f.eks. DELE, TELC) i våre offisielle testsentre. 

Jeg vil gjerne lære spansk i Spania, hva nå?

Be om en gratis brosjyre full av nyttig informasjon eller gi våre erfarne studieveiledere et ring på 22 33 66 85. De er glade for å hjelpe deg på vei!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.