Språkskole

Språkskole engelsk

Språkskole engelsk
4.9
1456
(1 456 rangeringer)
4.9

Engelsk språkskole er den mest effektive måten du kan lære engelsk på, ved å gå på en ekte English language school lærer du flytende engelsk på rekordtid! Enten du tar et intensivkurs i London på bare noen uker, eller reiser til New Zealand for et helt år, er engelsk språkskole utvilsomt den raskeste og mest effektive måten å lære seg flytende engelsk på.

Språkskole engelsk

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSør-AfrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

19+ år
Nettbasert
Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.
Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Ansikt til ansikt, på nett og i utlandet
Forbered deg til fremtidens arbeidsliv med våre nyskapende og resultatorienterte programmer. Tusenvis av selskaper over hele verden har allerede tatt i bruk programmene våre.
Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Engelsk språkskole

Det finnes ingen bedre måte å lære engelsk på enn å gå på en engelsk språkskole. Vi tilbyr engelsk språkopplæring i en rekke engelsktalende land, fra USA og Storbritannia, til Australia og New Zealand. Du kan til og med lære å snakke engelsk på en engelsk språkskole i eksotiske byer som Cape Town og Singapore. Uavhengig av hvor du velger å gå på engelsk språkskole, kan du være trygg på at du får førsteklasses undervisning av erfarne språklærere. Vi har tilbudt engelskopplæring i utlandet i over 50 år og har i løpet av årene utviklet undervisningsmetodene kontinuerlig for å oppnå best mulig resultater. Enten du tilbringer to uker eller et helt år på en english language school, kommer du garantert til å bli flinkere til å snakke engelsk i løpet av oppholdet.

Hvorfor studere i et engelskspråklig land?

Engelsk språkskole i utlandet er en unik mulighet til å lære å snakke flytende engelsk mens du blir bedre kjent med en annerledes kultur. På vår engelsk språkskole har vi små klasser og legger vekt på individuell oppmerksomhet i form av at elevene får tett oppfølging og undervisning som er skreddersydd for den enkelts behov. Uavhengig om du velger en English language school i New York, London eller Sydney, kommer du til å få mye bedre språkopplæring enn du ville ha fått på skolebenken hjemme i Norge. En sentral del av språkopplæringen på språkskole engelsk er nemlig interaksjon med lokalbefolkningen og aktiv deltakelse i nærmiljøet etter skoletid, på den måten får man en naturlig tilnærming til språket og blir raskere komfortabel med å kommunisere på engelsk i alle mulige ulike settinger. Våre dyktige lærere er der for å lære deg grammatikken, mens byen er der som en arena der du kan praktisere det du lærer. Et opphold på en engelsk språkskole i utlandet vil gi deg en dypere forståelse for både språket og kulturen, så hva venter du på? Dra til en engelsk språkskole i utlandet og få minner for livet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.