Språkskole i Frankrike

Språkskole i Frankrike
4.9
985
(985 rangeringer)
4.9

Lær fransk grundig, men effektivt på språkskole i Frankrike. Språkskole Frankrike er et ypperlig alternativ for deg som ønsker å lære fransk og samtidig bli kjent med den franske lokalkulturen. Våre skoler i Paris og Nice er lokalisert sentralt med kort vei til bysentrum med en rekke butikker, restauranter og flotte severdigheter. Les mer om språkskole Frankrike og la oss hjelpe deg med å finne et program som passer til dine preferanser.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice

Språkskole i Frankrike

Gratis brosjyre

Søk basert på populære destinasjoner

Språkskole Frankrike

Mange har en drøm om å studere i Frankrike og leve en ekte fransk hverdag, så hvorfor ikke gjøre drøm til virkelighet? Gjennom oss kan du gå på språkskole i Frankrike og oppleve den franske kulturen fra innsiden mens du lærer å snakke fransk. Enten du fortrekker den urbane atmosfæren i Paris, eller behagelig strandliv i Nice, har vi en språkskole i Frankrike som passer for deg. Fransk er det offisielle språket i hele 29 land, noe som gjør det til et svært innflytelsesrikt språk, så det er utvilsomt et stort pluss å ha gode franskferdigheter på CV'en. Våre språkskoler i Frankrike tilbyr et bredt utvalg franskkurs som kan tilpasses den enkeltes behov. Ahengig av alder og nivå på franskferdigheter, hjelper vi deg med å skreddersy et program til dine preferanser.

Bedagelig strandliv eller pulserende byliv

Å bestemme seg for å gå på språkskole i Frankrike er enkelt, det er vanskeligere å velge mellom våre to fantastiske destinasjoner! Paris er kjent som kjærlighetens by og er en av verdens mest besøkte byer. Med verdenskjente attraksjoner, spektakulær arkitektur og for ikke å snakke om et helt overlegent kjøkken, er det ikke rart at så mange drømmer om å gå på skole i Frankrike og bo i Paris. Nice, på den annen side, kan by på vakre strender og en bedagelig livsstil i glamorøse omgivelser ved den franske rivieraen. Lær fransk mens du slikker sol på stranda, du kommer fort til å glemme at du er på språkskole i Frankrike for det føles mer som en deilig solferie.