Språkskole

Språkskole i Frankrike

Språkskole i Frankrike
4.9
985
(985 rangeringer)
4.9

Lær fransk grundig, men effektivt på språkskole i Frankrike. Språkskole Frankrike er et ypperlig alternativ for deg som ønsker å lære fransk og samtidig bli kjent med den franske lokalkulturen. Våre skoler i Paris og Nice er lokalisert sentralt med kort vei til bysentrum med en rekke butikker, restauranter og flotte severdigheter. Les mer om språkskole Frankrike og la oss hjelpe deg med å finne et program som passer til dine preferanser.

Språkskole i Frankrike

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: ParisNice
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Frankrike
By: Nice

Utforsk våre destinasjoner

Språkskole Frankrike

Mange har en drøm om å studere i Frankrike og leve en ekte fransk hverdag, så hvorfor ikke gjøre drøm til virkelighet? Gjennom oss kan du gå på språkskole i Frankrike og oppleve den franske kulturen fra innsiden mens du lærer å snakke fransk. Enten du fortrekker den urbane atmosfæren i Paris, eller behagelig strandliv i Nice, har vi en språkskole i Frankrike som passer for deg. Fransk er det offisielle språket i hele 29 land, noe som gjør det til et svært innflytelsesrikt språk, så det er utvilsomt et stort pluss å ha gode franskferdigheter på CV'en. Våre språkskoler i Frankrike tilbyr et bredt utvalg franskkurs som kan tilpasses den enkeltes behov. Ahengig av alder og nivå på franskferdigheter, hjelper vi deg med å skreddersy et program til dine preferanser.

Bedagelig strandliv eller pulserende byliv

Å bestemme seg for å gå på språkskole i Frankrike er enkelt, det er vanskeligere å velge mellom våre to fantastiske destinasjoner! Paris er kjent som kjærlighetens by og er en av verdens mest besøkte byer. Med verdenskjente attraksjoner, spektakulær arkitektur og for ikke å snakke om et helt overlegent kjøkken, er det ikke rart at så mange drømmer om å gå på skole i Frankrike og bo i Paris. Nice, på den annen side, kan by på vakre strender og en bedagelig livsstil i glamorøse omgivelser ved den franske rivieraen. Lær fransk mens du slikker sol på stranda, du kommer fort til å glemme at du er på språkskole i Frankrike for det føles mer som en deilig solferie.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.