Språkskole i Paris

Språkskole i Paris
4.8
643
(643 rangeringer)
4.8

Språkskole Paris! Hvis du ser etter en språkskole i Paris beliggende i hjertet av bysentrum med flotte fasiliteter, studenter fra hele verden og erfarne lærere, så trenger du ikke å lete lenger. Vår språkskole i Paris er en flott, renovert bygning fra 1900-tallet, kun et steinkast unna Galleries Lafayette og vakre Opera Garnier. Språkskole i Paris er et perfekt alternativ hvis du vil lære fransk mens du blir kjent med den franske lokalkulturen.

Språkskole i Paris

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris

Språkskole i Paris

Du kommer til å bli overrasket over hvor raskt du tilpasser deg den franske livsstilen på språkskole i Paris. I undervisningen på vår språkskole i Paris fokuserer vi på kommunikasjonsbasert læring og vi oppfordrer elevene til å praktisere fransk også utenfor klasserommet, på den måten får du en naturlig tilnærming til språket og kan lettere plukke opp lokale ord og uttrykk. Du kan også være trygg på at du får nok fritid etter undervisningen til å utforske byen på egenhånd sammen med venner. På språkskole Paris får du ikke bare muligheten til å oppleve Eiffeltårnet og Louvre på nært hold, du får også en unik mulighet til å oppdage bortgjemte nabolag, autentiske fortauscafeer og andre skjulte skatter utenfor de største turistområdene. Enten målet ditt er å bare lære nok fransk til å komme deg rundt på egenhånd, eller du vil lære å snakke flytende fransk, har vi et kurs som passer for deg på vår språkskole i Paris.

Føl deg som hjemme i Paris

Når du går på språkskole i Paris, kan du velge mellom om bo på en EF residens, eller hjemme hos en lokal vertsfamilie. Studenthjemmet i Paris ligger kun ti minutter fra skolen med unmiddelbar nærhet til alle byens kulturtilbud og innbyr til en selvstendig livsstil. Bor du derimot hjemme hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier, får du et innblikk i hvordan det er å leve sammen med en fransk familie. Hos vertsfamilien din kan du praktisere fransk fra dag én i trygge omgivelser og plukke opp lokale ord og uttrykk. Uansett hvor du velger å bo når du går på språkskole i Paris, får du en fantastisk mulighet til å lære dette nydelige språket i det som er kjent for å være en av verdens vakreste byer.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.