Språkskole

Språkskole i Tyskland

Språkskole i Tyskland
4.5
788
(788 rangeringer)
4.5

Språkskole Tyskland! Sliter du med å lære deg alle reglene for det tyske språket? Fortvil ikke - språkskole i Tyskland er den perfekte løsningen dersom du ønsker å lære tysk grundig, men effektivt. Våre erfarne lærere vil passe på at du lærer deg alle reglene, mens praktisering i form av interaksjon med tysktalende vil forsikre at du får fin flyt i språket. Les mer om skole i Tyskland og kontakt oss for mer informasjon.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Tyskland
By: Berlin

Språkskole i Tyskland

Tyskopplæring på språkskole i Tyskland er utvilsomt den beste og mest effektive måten å lære tysk på. På vår skole i Tyskland, hjelper våre dyktige lærere deg med å forstå alle de utfordrende sidene ved språket slik at du blir komfortabel med å praktisere tysk også utenfor klasserommet. Vi passer også på at du får nok fritid til å utforske nærmiljøet etter skoletid, noe som gir deg en fin anledning til å praktisere det du har lært med lokalbefolkningen i en naturlig setting. Dette gjør deg fortere trygg på å kommunisere på tysk i alle mulige ulike settinger. Språkskole Tyskland gir deg garantert forbedrede tyskferdigheter og motivasjon til å opprettholde det du har lært etter at du kommer hjem.

Hvor mye kommer jeg til å lære?

Hvor mye tysk du lærer på språkskole i Tyskland, avhenger av flere ulike faktorer. Du kan for eksempel velge mellom kurs med ulik lengde og du lærer naturlig nok mer tysk på to måneder enn du gjør på to uker. Intensiteten på kurset har også mye å si for progresjonen din, jo mer undervisning du har, jo mer undervisningsmateriale kommer du igjennom, og jo mer lærer du. Når det er sagt, er det vel så viktig å praktisere tysk også i fritiden din slik at du får en naturlig tilnærming til språket. Selv om undervisningen på språkskole i Tyskland er viktig, er læring gjennom interaksjon med lokalbefolkningen utenom skoletid vel så viktig. Uansett hvor lenge du går på en skole i Tyskland og hvor intensivt kurs du tar, kommer du utvilsomt til å bli flinkere til å snakke tysk i løpet av oppholdet ditt.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.