Studere engelsk i utlandet

Studere engelsk i utlandet
4.9
1456
(1 456 rangeringer)
4.9

Ta engelsken din til et nytt nivå ved å studere engelsk i utlandet. Enten du vil bo i New York en måned for å finpusse på engelsken din, eller du vil ta et årsstudium i engelsk i Australia mens du lever ut drømmen om surfelivet "down under", har vi et program for deg! Engelskstudier i utlandet er uten tvil den beste måten å lære engelsk på, så hva venter du på? Planlegg engelskstudier i utlandet nå.

Studere engelsk i utlandet

Studere engelsk i utlandet

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaCanadaIrlandAustraliaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMalta

Studere engelsk i utlandet

Hvis du er innstilt på å lære deg å snakke flytende engelsk, er det lite som er mer effektivt enn å studere engelsk i utlandet i et engelskspråklig land. Du blir raskt en del av lokalmiljøet når du tar et årsstudium engelsk i utlandet da du må praktisere engelsk daglig fra første dag i alle mulige ulike settinger, på den måten er engelskstudier i utlandet langt mer effektivt enn tradisjonell skoleundervisning. Våre engelskstudier i utlandet kombinerer daglig språkundervisning med organiserte aktiviteter og nok fritid til å utforske nærområdets skjulte skatter sammen med klassekamerater. Hvorfor kaste bort tid på å lære engelsk på ueffektiv måte hjemme i Norge når du kan studere engelsk effektivt i utlandet og samtidig få muligheten til å oppleve en annerledes kultur på nært hold? Ta kontakt med oss så vi kan gi deg mer informasjon om å studere engelsk i utlandet.

Så mange spennende land

De mest populære destinasjonene for engelskstudier i utlandet er England og USA. Disse tradisjonelle destinasjonene tiltrekker tusenvis av internasjonale studenter med et ønske om å lære engelsk hvert eneste år. Dersom du ønsker å studere engelsk i utlandet, men er ute etter en litt mer utradisjonell opplevelse, kan du studere engelsk i for eksempel Irland, Canada, Malta eller Australia. Hvor du velger å ta et årsstudium engelsk i utlandet, avhenger av dine personlige mål og hvilke ønsker du har for studieoppholdet ditt. Er du av den virkelig eventyrlystne typen, er det kanskje midt i blinken å studere engelsk i New Zealand eller Sør-Afrika. Uavhengig av hvor du velger å ta et årsstudium engelsk i utlandet, kan du være trygg på at du får førsteklasses undervisning og tett oppfølging med oss, vi har drevet med engelskstudier i utlandet i 50 år og legger mye ære i å tilby våre studenter det aller beste innen språkundervisning. 

Engelsk utdanning

Hvorfor ikke ta engelsk utdanning så du kan lære å snakke flytende engelsk mens du studerer? Engelsk utdanning er en utmerket mulighet til å bli kjent med en ny kultur, bli en del av et stort, internasjonalt miljø og få venner fra hele verden. Vi har en rekke ulike programmer for deg som ønsker å ta engelsk utdanning, les mer om de ulike programmene.

Utdanning i engelsk 

En utdanning i engelsk er mer enn bare et intensivt språkkurs. Det betyr at du virkelig vil kaste deg ut i alt som er engelsk i løpet av oppholdet ditt: severdighetene, livsstilen, kulturen og språket. På vår utdannelse i engelsk kan du velge fra et stort utvalg av destinasjoner, og du vil få førsterangs engelskundervisning på alle stedene, kombinert med en blanding av aktiviteter, ekskursjoner og egen fritid. Dine språkkunnskaper vil få en skikkelig boost fordi du kommer til å snakke engelsk hele tiden med dine nye klassekamerater og når du er ute og utforsker byen. Mange som tar en utdanning i engelsk ønsker å bli flytende i språket, og hvis du ønsker det, kan du tilbringe seks måneder til et helt år med å arbeide med språket ditt. Du vil utvikle språket du lære på grunnskolen og videregående, og lære deg å delta i lange samtaler om alle emner, snakke selvsikkert i store grupper og skrive engelsk godt. Du kan selvfølgelig også ta kortere utdannelse i engelsk hos oss. Uansett hva dine mål er vil vi hjelpe deg å velge et program som passer til nettopp deg.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.