Studere i utlandet

Studere i Canada

Studere i Canada
4.7
881
(881 rangeringer)
4.7

Vi har en rekke ulike studieprogrammer for deg som ønsker å studere i Canada. Vi har lang erfaring og er anerkjent for studieprogrammer av svært høy kvalitet. Canada er et land for den eventyrlystne, her kan du oppleve alt fra urbane storbyer med ruvende skyskrapere, til snødekket skog. Ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg i prosessen frem mot dine studier i Canada.

Studere i Canada

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Canada
By: TorontoVancouver

Utforsk våre destinasjoner

Studere i Canada

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange har lyst til å studere i Canada. Landet har en helt unik miks av urørt, rå villmark og pulserende storbyer med ruvende skyskrapere. Nordamerikanske tradisjoner kombinert med velferdssystemer utformet etter den europeiske modellen, en avslappende livsstil og rik kulturhistorie er bare noe av det som gjør atmosfæren i Canada så spesiell. Canadiere anser seg selv som en innvandringsnasjon og tar i mot titusentalls utenlandske studenter hvert eneste år. Hvis du bestemmer deg for å studere i Canada, kommer du rask til å skjønne hvorfor så mange internasjonale undersøkelser fastslår at Canada er et av landene i vernden med høyest levestandard. Canada er med andre ord et godt land å ta studier i!

Føl deg som hjemme i Canada

Selv om det er langt hjemmefra, er det ingen grunn til å få hjemlengsel når du skal studere i Canada. Hvis du skal studere i Canada, kommer du nemlig til å møte mange andre internasjonale studenter som er i samme situasjon som deg, så det er superlett å få nye venner. Velg mellom å bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie eller på et EF studenthjem sammen med andre studenter. Hvis du bor hjemme hos en lokal vertsfamilie, kan du praktisere engelsk daglig i trygge omgivelser mens du får et innblikk i hvordan en ekte hverdag fortoner seg i Canada. Velger du derimot å bo på et studenthjem, bor du sammen med andre studenter fra hele verden og blir på den måten nødt til å være mer selvstendig i forhold til hvordan du legger opp hverdagen din. Skal du studere i Canada, kommer du fort til å merke at de ansatte på våre språkskoler i både Toronto og Vancouver er veldig imøtekommende og gjør det de kan for at du skal få et best mulig opphold mens du er i Canada. 

Utdanning i Canada

Se for deg å bo i Canada mens du går på skole. Utdanning i Canada er et fantastisk alternativ for deg som ønsker å oppleve noe nytt, utforske verden og være en del av et spennende, internasjonalt studentmiljø. I løpet av din utdanning i Canada vil du ikke bare lære å snakke flytende engelsk, du vil også få venner fra hele verden og minner for livet.

Å ta en utdanning i Canada er som å springe ut i språkets verden. Det er intenst og kan være litt overveldende å være omringet av nye mennesker og en ny kultur, men det er virkelig uten tvil den raskeste måten å lære språket på. Landskapet i Canada er fantastisk vakkert og gjør det til en populær turistdestinasjon, og du vil få sjansen til å utforske landet med aktiviteter og ekskursjoner arrangert gjennom din utdanning i Canada.

I gode hender under hele din utdannelse

Når du velger å ta en utdanning i Canada vil du nok ha mange spørsmål. Hvor skal du bo? Hvor mye vil du lære? Det er en stor beslutning å velge å studere i utlandet, og du vil selvfølgelig at det skal foregå på riktig måte. Den gode nyheten er at du er i gode hender hos oss. Vi har arrangert språkkurs siden 1965, og vi gjør alt for at du får valuta for pengene dine, god kvalitetsundervisning og en fin opplevelse. Vår utdannelse i USA er fullstendig fleksibel, slik at du kan velge det programmet som matcher dine behov og møter dine mål.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.