VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere i Vancouver

Ønsker du å studere i Vancouver? Studier i Vancouver er perfekt for deg som er aktiv og glad i utendørsaktiviteter. Vancouver er nemlig en by med utallige aktivitetstilbud, med alt fra overlegne alpinforhold, til vakre elver perfekt for kajakkpadling og eventyrlig villmark. Studier i Vancouver er helt klart et fantastisk alternativ for eventyrlystne studenter.

Studere i Vancouver

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Canada
By: Vancouver

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Canada
By: Vancouver

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Canada
By: Vancouver

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Canada
By: Vancouver

Utdanning i Vancouver

Utdanning i Vancouver er en unik mulighet til å lære engelsk flytende, bli kjent med spennende mennesker fra hele verden og oppleve en annerledes kultur fra innsiden. Vancouver har en vennlig og innbydende atmosfære og utallige sjarmerende smågater og områder. Og det er få ting som overgår de fantastiske omgivelsene i Vancouver, de ruvende fjellene som innrammer byen skaper en helt unik stemning. Utdanning i Vancouver er utvilsomt et eventyr.