Studere i England

Studere i England
4.9
983
(983 rangeringer)
4.9

Det finnes ingen bedre måte å lære engelsk på enn å studere i England, omringet av engelsktalende. Dersom du ønsker å studere engelsk i England, kan vi tilby en rekke ulike programmer. Våre språkstudier i England tilbys fra Manchester til London. Vi har lang erfaring i bransjen og har tilbudt språkstudier i England siden 1965, noe som har gitt oss et solid grunnlag til å utvikle undervisningsprogrammer av svært høy kvalitet.

Studere i England

Studere i England

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouth Eastbourne ManchesterBristolTorquayIsle of Wight
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouth Eastbourne ManchesterBristol
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouth Eastbourne ManchesterBristol
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouth Eastbourne ManchesterBristol
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: England
By: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: England
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: England
By: Oxford
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16 + år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: England
By: OxfordCambridge
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: England
By: London

Studere i England

Språkstudier i England er et naturlig valg hvis du vil forbedre engelsken din raskt og effektivt. Aktiv tilstedeværelse i en engelsk hverdag er utvilsomt den beste fremgangsmåten hvis du vil lære å snakke flytende engelsk med en skikkelig britisk aksent. Vi har over 20 engelskskoler og feriesentre over hele landet, alt fra sommercamp for barn i Isle of Wight, til kurs i forretningsengelsk for profesjonelle i Cambridge - hvis du vil studere engelsk i England har vi definitivt noe som passer for deg! Uansett hvor du velger å ta studier i England og hva slags program du bestemmer deg for, kan du være helt trygg på at du får et undervisningsprogram av topp kvalitet. Våre dyktige lærere har lang erfaring og praktiserer engelskundervisning med fokus på innovative undervisningsmetoder og kommunikasjonsbasert læring.

Byer i England

Selv om England er et sammensatt land på mange måter, er det samtidig et allsidig land med mange ulike lokalkulturer. Studier i England gir deg muligheten til å bli kjent med en av disse spennende lokalkulturene fra innsiden. Englands sørkyst er kjent for sine mange sjarmerende sommerbyer som har tiltrukket tusenvis av turister fra både inn- og utland i århundrer. Brighton er en perfekt destinasjon for kreative sjeler som vil hente inspirasjon i en utradisjonell småby, mens Bournemouth er det største feriestedet ved kysten og en svært populær weekend-destinasjon. Manchester og London har en trendy, urban atmosfære, mens Oxford og Cambridge er mest kjent for sine eldgamle, verdenskjente universiteter. Uansett hvor du velger å studere i England, vil du utvilsomt få en uforglemmelig opplevelse. Men språkstudier i England er ikke bare sightseeing og sosiale opplevelser, på studier i England garanterer vi også engelskopplæring av topp kvalitet undervist av dyktige lærere med lang erfaring.

Utdanning i England

Ta en utdanning i England, og utforsk hjemstedet til det engelske språk. Uansett om du er i Oxford i en måned for å forberede deg til TOEFL-eksamen, om du tilbringer en sommer på Bournemouths strender, eller tar en utdanning i London, har England noe for alle. Det er flere utdannelser i Storbritannia enn du kan telle, men hva gjør våre utdannelser spesielle? For det første har vi organisert utdannelse i England siden 1965. Det er mange studenter, mange reiser og mye erfaring. For det andre utdanner vi mennesker, vi er ikke turguider. Du vil reise hjem som en person som er mye tryggere på å prate engelsk enn den personen som reiste avgårde. Og for det tredje vil det være EF-medarbeidere tilgjengelige for deg fra start til slutt. Vi kan garantere at uansett hvilken utdannelse i England du velger, vil du motta det samme høye nivået av undervisning og profesjonalisme hele veien. I tillegg er en av de beste tingene med England hvor forskjellige byene er. Det er noe for enhver smak og ethvert temperament.

Fordeler med utdanning i Storbritannia

Utdanning England er for deg som vil utforske verden, bo i et annet land, lære et nytt språk og bli kjent med nye mennesker fra hele verden. Tar du utdanning i Storbritannia må du praktisere engelsk fra første dag, så du blir fort vant til å snakke engelsk. Utdanning i England er en erfaring du vil ha med deg resten av livet, ikke bare vil du lære å snakke flytende engelsk, du blir i tillegg kjent med den britiske kulturen fra innsiden.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.