Studere i Manchester

Studere i Manchester
4.5
500
(500 rangeringer)
4.5

Dersom du vurderer å studere i Manchester har vi studieprogrammer som passer for deg. Manchester er en av Storbritannias største byer og har mye å by på for studenter, byen er kjent for både fotball, musikk og gode universiteter. Ta studier i Manchester og opplev ekte, britisk lokalkultur mens du studerer.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: Manchester
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: Manchester
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: Manchester
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: Manchester
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: England

Studere i Manchester

Gratis brosjyre

Studere i Manchester

Manchester er en av de mest spennende byene i England, med en helt særegen atmosfære. Manchester er en ordentlig studentby med et livlig og inspirerende studentmiljø, en fantastisk musikkscene, kule cafeer og hippe kunstgallerier. Tusenvis av studenter fra hele verden reiser til Manchester for å studere hvert eneste år. Dersom du er på et nybegynnernivå i engelsk er studier i Manchester et perfekt utgangspunkt, her kan du jobbe med å forbedre engelsken din i trygge omgivelser sammen med andre internasjonale studenter. Hvis du derimot praktiserer engelsk på et høyt nivå fra før av, kan vi skreddersy dine studier i Manchester til dine behov slik at du får engelskundervisning tilpasset viderekomne. Vårt mål er at du skal bli flinkere i engelsk, uavhengig av eksisterende nivå, samt få mange gode minner fra dine studier i Manchester.

Skolen i Manchester

Tar du studier i Manchester, foregår undervisningen på vår flotte språkskole like ved Platt Fields park som ligger i samme nabolag som Manchester University. Språkskolen ligger med andre ord midt i hjertet av byens studentområde, Platt Fields park har alle mulige idrettstilbud for studenter, fra svømmehall til treningssenter, utendørs tennisbaner og basketballbaner. Vår språkskole har ikke bare flott beliggenhet, men også topp moderne fasciliteter så skoledagen blir både effektiv og morsom for deg som skal studere i Manchester. Her er det både high tech datarom, luftige og lyse klasserom, kafeteria, loungeområder, biljarbord og et deilig uteområde for de varme sommermånedene. Studier i Manchester er et supert alternativ for deg som vil lære engelsk i utlandet!