Hva er vel bedre enn å lære fransk mens du studerer i Frankrike? Kombiner studier med et fantastisk opphold i Paris, eller lær fransk mens du nyter livet på den franske rivieraen. Tar du studier i Frankrike, kan du nyte utsøkt mat fra det franske kjøkkenet, besøke verdenskjente museer og se storslått arkitektur på nært hold mens du lærer fransk. Ønsker du å studere i Frankrike, kan vi tilby en rekke programmer som er skreddersydd til dine behov.

Velg aldersgruppe

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Frankrike
By: Nice, Paris

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Frankrike
By: Nice, Paris

Søk basert på populære destinasjoner

Studere i Frankrike

Enten du drømmer om å ta et par sommeruker på den franske rivieraen mens du lærer å snakke fransk, eller tilbringe et helt år i Paris, har vi et program som passer for deg som ønsker å studere i Frankrike. På språkstudier i Frankrike går du på en av våre sentralt beliggende språkskoler med moderne innredning og førsteklasses fasiliteter. Du bestemmer selv hvor lenge du vil studere i Frankrike, vi tilbyr alt fra intensivkurs på bare noen uker, til et helt studiår i Frankrike, alt ettersom hva som passer deg best. Vi tilpasser programmene til dine behov, enten du skal forberede deg til en språkeksamen, trenger forbedrede språkferdigheter i en forretningssammenheng, eller ønsker å lære mer om interesser som det franske kjøkkenet, kulturhistorie eller fashion.

Innkvartering i Frankrike

Når du tar studier i Frankrike kan du selv bestemme hvordan du vil bo, velg mellom å bo hos en lokal vertsfamilie, eller å bo på et EF studenthjem. Mange velger å bo hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier når de tar et studieår i Frankrike. Hvis du velger å bo hos en vertsfamilie, er både måltider og utflukter med familien inkludert i prisen, i tillegg får du en ekstra trygghet i form av å være en del av en familie. Du vil i løpet av oppholdet knytte sterke bånd til medlemmene i din vertsfamilie, og kanskje til og med holde kontakten med noen av de resten av livet. Andre velger å bo på et studenthjem sammen med andre internasjonale studenter fra hele verden. Dette er et bedre alternativ for studenter som ønsker fleksibilitet, et bredere innblikk i andre kulturer og en tettpakket sosial kalender. Uavhengig av hvilket boalternativ du velger, får du mye trening i å praktisere fransk daglig i hverdagslige settinger når du tar studier i Frankrike.

Utdanning i Frankrike

Utdanning i Frankrike er et spennende alternativ for deg som alltid har hatt lyst til å bo i et annet land og oppleve en ny kultur. Ikke bare vil du lære flytende fransk, du vil også bli kjent med mange fantastiske mennesker fra hele verden og få en erfaring du vil ha med deg resten av livet. Vi har en rekke ulike programmer for deg som ønsker å ta utdanning i Frankrike, alt fra kortere kurs som gir deg et innblikk i fransk kultur, til lengre programmer der du virkelig blir en av den franske hverdagen.

Utdannelse på fransk

Vil du gjerne lære deg å snakke fransk? Altså, flytende fransk. Vi vet hvordan: et kurs i eller en utdanning i Frankrike. Det finnes ingen bedre vei til gode franskkunnskaper. Hos oss et et språkkurs eller en utdannelse på fransk på lik linje med innovativ undervisning og masse av taletid. Vi vet at du vil vende hjem med både gode minner og et godt fransk ordforråd. Vår utdannelse på fransk får deg til å bruke dine kommunikasjonsevner med alle de lokale da våre undervisere bruker dokumenterte læringsmetoder som har hjulpet mange studenter. Du vil omgi deg med studenter fra hele verden, og alle er ivrige etter å lære fransk akkurat som deg.