Frankrike

Studere i Paris

Studere i Paris
4.9
534
(534 rangeringer)
4.9

Det er på tide å oppfylle drømmen om å studere i Paris! Hva er vel bedre enn å studere fransk i Paris? Byen har en herlig blanding av storslått arkitektur, overlegen matkultur og et fargerikt fellesskap - i Paris finner du mennesker fra hele verden, noe som skaper en helt unik atmosfære. Enten du kun ønsker å studere i Paris i et par uker, eller fordype deg i romantikkens hjemland et helt år, har vi et program for deg.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris

Studere i Paris

Studer i Paris og la deg fortrylle av de slående vakre omgivelsene som omringer deg. Paris er fylt til randen med kulturtilbud som du kan utforske nærmere hvis du bestemmer deg for å studere fransk i Paris, blant annet fransk historie, kunst, haute coutore og selvfølgelig - det overlegne franske kjøkkenet. Studer fransk i Paris og lev ut drømmen om en ekte fransk livsstil mens du lærer fransk. Kombiner studiene med aktiviteter, utflukter og sightseeing eller ta et intensivkurs der du fokuserer utelukkende på franskundervisningen. Studier i Paris er et perfekt utgangspunkt for weekend-turer til andre byer i Frankrike og Europa for øvrig. Du bestemmer selv hvor mye tid du vil bruke på reising og sightseeing i løpet av dine studier i Paris.

Studielivet i Paris

Tusenvis av studenter fra hele verden reiser til Frankrike hvert eneste år for å studere fransk i Paris. Når du tar studier i Paris er du en av disse internasjonale studentene og du kommer til å få mange nye venner fra ulike deler av verden. Gå på café med klassekameratene dine, besøk lokale kunstgallerier, eller dra på konsert - mulighetene er mange hvis du velger å studere i Paris. Byen har har en rekke anerkjente turistattraksjoner som du sikkert har hørt om fra før, men Paris har også sjarmerende bortgjemte smågater, vakre biblioteker og finurlige historiske steder. Studier i Paris er så fryktelig mye mer enn Eiffeltårnet og Notre Dame, studer fransk i Paris og få et helt nytt inntrykk av både franskmenn og fransk lokalkultur.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.