Videregående i USA

Hvis du bestemmer deg for å gå på videregående skole i USA kommer du garantert til å få minner for livet. Å gå på videregående i USA er en verdifull erfaring som vil være med på å forme deg som person. Enten du velger å ta hele videregående i USA, eller bare et år på high school i USA, kan vi forsikre deg om at du vil returnere til Norge med forbedret engelsk, mange nye venner og utallige fantastiske opplevelser i bagasjen.

Videregående i USA
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Academy

EF Academy

14 - 19 år
Videregående utdannelse i utlandet
Ta ett utvekslingsår eller fullfør A-levels eller IB-linjen på EF Academy – Internasjonal boardingskole – et steg nærmere drømmeuniversitetet.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan FranciscoSan DiegoBostonSanta BarbaraSeattle
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: USA
By: CaliforniaFloridaLong BeachNew York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
1 år
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA
By: Alle destinasjoner USA
Hult International Business School

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og Executive utdannelse
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: USA
By: New YorkSan FranciscoBoston

Videregående skole i USA

Et opphold på videregående i USA er en perfekt anledning til å lære å snakke flytende engelsk. Velg mellom flere ulike programmer og spennende destinasjoner over hele landet, et år på high school i USA er en unik mulighet til å bli bedre kjent med en amerikansk lokalkultur. Når du går på videregående skole i USA, må du praktisere engelsk fra første dag både på skolen og i fritiden, noe som gjør at du raskt blir komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige ulike settinger. På videregående i USA bor du hos en vertsfamilie, og får på den måten et innblikk i hvordan en ekte amerikansk hverdag er. Hvis du vurderer å ta en universitetsutdannelse i utlandet etter videregående, er high school i USA dessuten en god forberedelse - ikke bare blir du vant til å være en del av et stort internasjonalt studentmiljø, du får også perfeksjonisert engelsken din før du skal videre til universitetet.

Oppnå rask progresjon

En av de største fordelene med å ta videregående skole i USA, er at du forbedrer engelsken din på rekordtid uten at du en gang legger merke til at du gradvis blir flinkere i engelsk. Hvor mye du forbedrer engelsken din avhenger av hvilket program du velger og hvor dedikert du er, men du vil uansett raskt legge merke til at engelsken din blir bedre og bedre for hver dag som går. På high school i USA blir du godt kjent med klassekamerater og jevnaldrende i nærområdet, og noen av bekjentskapene vil senere utvikle seg til livslange vennskap. Videregående i USA er en unik sjanse til å lære å snakke flytende engelsk, men det er helt opp til deg selv hvor mye innsats du er villig til å legge ned for å oppnå toppresultater.