USA

Videregående i New York

Videregående i New York
4.9
419
(419 rangeringer)
4.9

Videregående i New York er en opplevelse som vil forme deg som person og gi deg verdifulle erfaringer du kan ta med deg videre i livet. Du kan velge å ta hele videregående skole i New York, på vår private high school utenfor New York City, eller kun et år for å prefeksjonisere engelsken din. Uavhengig av varighet, forsikrer vi deg at videregående i New York er en uforglemmelig opplevelse og at du kan returnere til Norge med forbedret engelsk.

Videregående i New York

Gratis brosjyre

Finn et program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York
 EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16+ år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USA
By: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Videregående i New York

Å ta hele, eller deler, av videregående skole i New York er en stor beslutning å ta, men utvilsomt ikke en beslutning du kommer til å angre på. Et opphold på videregående i New York er en fantastisk mulighet til å lære å snakke flytende engelsk i en av verdens kuleste byer. Vi har tilbudt språkopplæring i over 50 år og er skråsikre på at den beste måten å lære engelsk på, er ved å bo i et engelskspråklig land så man blir nødt til å praktisere engelsk fra første dag. Ved å gå på videregående skole i New York lærer du ikke bare å snakke flytende engelsk, du blir også mer selvstendig og får venner fra hele verden. New York er kjent som mulighetenes by, og ikke uten grunn - du kommer definitivt aldri til å kjede deg på high school New York, det er alltid noe morsomt å finne på!

Attraksjoner i New York

Videregående i New York er en unik mulighet til å få oppleve alt det spennende som er å se og gjøre i New York! Attraksjonene florerer i New York området, både i bykjernen og i de nærliggende områdene, det er knapt noe sted i verden som har så mange kjente severdigheter som "The big apple". Hvis du liker teater er Broadway stedet for deg, mens Central Park er midt i blinken hvis du planlegger en avslappende dag ute i fri luft med gode venner. Museer som Intrepid Sea og Air & Space Museum passer fint hvis du har lyst til å lære noe nytt og spennende. Når du går på videregående skole i New York, er det dessuten bare en kort tur til de vakre strendene på Long Island og "upstate" New York. Utflukter som dette er dessuten en fin anledning til å praktisere engelsk i en naturlig setting. High school New York er en opplevelse som utvilsomt vil gi deg minner for livet, og kanskje også venner for livet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.