Videregående i New York

Videregående i New York
4.9
419
(419 rangeringer)
4.9

Videregående i New York er en opplevelse som vil forme deg som person og gi deg verdifulle erfaringer du kan ta med deg videre i livet. Du kan velge å ta hele videregående skole i New York, på vår private high school utenfor New York City, eller kun et år for å prefeksjonisere engelsken din. Uavhengig av varighet, forsikrer vi deg at videregående i New York er en uforglemmelig opplevelse og at du kan returnere til Norge med forbedret engelsk i bagasjen.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USA
By: New York

EF University Preparation

16 + år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USA
By: New York

Videregående i New York

Å ta hele, eller deler, av videregående skole i New York er en stor beslutning å ta, men utvilsomt ikke en beslutning du kommer til å angre på. Et opphold på videregående i New York er en fantastisk mulighet til å lære å snakke flytende engelsk i en av verdens kuleste byer. Vi har tilbudt språkopplæring i over 50 år og er skråsikre på at den beste måten å lære engelsk på, er ved å bo i et engelskspråklig land så man blir nødt til å praktisere engelsk fra første dag. Ved å gå på videregående skole i New York lærer du ikke bare å snakke flytende engelsk, du blir også mer selvstendig og får venner fra hele verden. New York er kjent som mulighetenes by, og ikke uten grunn - du kommer definitivt aldri til å kjede deg på high school New York, det er alltid noe morsomt å finne på!

Attraksjoner i New York

Videregående i New York er en unik mulighet til å få oppleve alt det spennende som er å se og gjøre i New York! Attraksjonene florerer i New York området, både i bykjernen og i de nærliggende områdene, det er knapt noe sted i verden som har så mange kjente severdigheter som "The big apple". Hvis du liker teater er Broadway stedet for deg, mens Central Park er midt i blinken hvis du planlegger en avslappende dag ute i fri luft med gode venner. Museer som Intrepid Sea og Air & Space Museum passer fint hvis du har lyst til å lære noe nytt og spennende. Når du går på videregående skole i New York, er det dessuten bare en kort tur til de vakre strendene på Long Island og "upstate" New York. Utflukter som dette er dessuten en fin anledning til å praktisere engelsk i en naturlig setting. High school New York er en opplevelse som utvilsomt vil gi deg minner for livet, og kanskje også venner for livet.