EF

Japan

Studér i Japan med EF og erfar de de gamle tradisjoene, ultra-moderne byene og den pulserende kulturen av Asia's innflytelsesrike øy-nasjon.

Japan er et av verdens vakreste land, med endeløse strekninger av sandstrender, et Tåkedekket interiør og ikoniske fjelltopper. Og likevel er Japans mest kjente attraksjon det japanske folket og de unike tradisjonene og kulturen de har skapt over tusenvis av år. Studér i Japan og du vil raskt forstå at denne øy-nasjonen har sitt eget distinkte levesett. Tre ut av EF skolen og inn i energiske Tokyo, for deretter å snike deg unna til rolige omgivelser i et lokalt tehus. Ved å Studére i Japan kan du reise til det massive fiskemarkedet i Tsukiji hvor du selv kan plukke ut fersk sjømat for en gjør-det-selv sushi lunsj. Dra på utflukt til Shinto Shrine av Meiji eller stå med lokalbefolkningen på tribunen på en Yomiuri Giants baseball kamp.     

I helgene kan du utforske det kulturelle midtpunktet i Kyoto, fjellbygder i landlige Japan eller nyte utsikten fra en naturlig varm kilde ved foten av ikoniske Mount Fuji.

Les mer Vis mindre
Gratis brosjyre

Take the next step

Gratis brosjyre
Få et gratis pristilbud fra oss.