EF Pre-Master's

Garantert plassering på et topprangert masterprogram.

  • 30/32

    Timer per uke
    40 minutters leksjoner

Valgfag (SPIN’s)
Skreddersy ditt studie med en rekke valgfag: Velg temaer som interesserer deg – fra emner som vil forberede deg til din fremtidige karriere, eller rett og slett utvikle dine kunnskaper innen ulike interesseområder.

Interaktive leksjoner
Aksellerer din språklige utvikling I timer med fokus på interaktive videoer.

Ta steget videre

Pristilbud Gratis brosjyre

Beskrivelse: 
EF Pre-Master programmet er utviklet for ikke-engelsktalende som ønsker å studere på et høyere nivå ved et universitet i Storbritannia, USA og Canada. Programmet konsentrerer seg om Akademisk engelsk og utvikling av studiekompetansen som behøves for å lykkes på et topprangert universitet i utlandet.

 

Personliggjør ditt program 
Studér i enten seks eller ni måneder innen ulike emner, for eksempel International Business, markedsføring, jus, samfunnsvitenskap og mange flere. Bygg de nødvendige språkerfaringene og studer akademiske ferdigheter du trenger for å lykkes i et krevende engelskspråklig fagmiljø. Etter dette, vil du ta spesialiserte klasser i et akademisk område av ditt emnevalg, for å bidra til å forberede deg for en høyere grad. Vi vil også forberede deg for de nødvendige eksamener som kreves for opptak som IELTS, TOEFL, GMAT og GRE.

Fagpersonell støtte for å hjelpe deg å lykkes 
Som en del av programmet, vil du få en University Pathway Manager som støtter deg med søknadsprosessen; fra research til veiledning og søknadspapirer. Mens du studerer med EF vil denne spesialisten være tilgjengelig for å gi støtte og rådgivning.

 
Les mer Vis mindre

Hvor vil du studere?

Velg din favoritt destinasjon for å lære mer om byen og skolen

EF's Læringsgaranti

Vår læringsgaranti betyr at du vil ha en progresjon på et kursnivå hver sjette uke - hvis ikke studerer du gratis til du kommer deg dit.

Gratis brosjyre

Take the next step

Gratis brosjyre
Få et gratis pristilbud fra oss.