Black Friday Deal – Bestill innen 29. november
EF Pre-MBA
EF Pre-MBA

EF Pre-MBA

Det perfekte forberedende programmet til dine masterstudier
30/32 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)
 • Lengder:
  6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
 • Oppstart:
  Januar / April / Juni / September
 • Tyskkrav:
  6-måneders program: B1 eller høyere / 9-måneders program: A2 eller høyere/ 11-måneders program: A1 eller høyere
 • Engelskkrav:
  9 måneders program: IELTS 5.5, TOEFL 525 PBT/194 CBT/71 IBT minimum eller samme resultat på EFs kostnadsfrie UPiBT test.
 • Resultat:
  Garantert opptak til første år på mastergrad i UK, USA, Australia, Tyskland eller Frankrike.

Beskrivelse: 
EF Pre-MBA-programmet vil gi deg de engelske, akademiske og reflekterende ferdigheter som behøves for å lykkes på et topprangert MBA-program, samt kyndig veiledning for å gi deg et konkurransedyktig utgangspunkt.

 

Personliggjør ditt program 
Studér i enten seks eller ni måneder innen ulike emner, for eksempel International Business, markedsføring, jus, samfunnsvitenskap og mange flere. Bygg de nødvendige språkerfaringene og studer akademiske ferdigheter du trenger for å lykkes i et krevende engelskspråklig fagmiljø. Etter dette, vil du ta spesialiserte klasser i et akademisk område av ditt emnevalg, for å bidra til å forberede deg for en høyere grad. Vi vil også forberede deg for de nødvendige eksamener som kreves for opptak som IELTS, TOEFL, GMAT og GRE.

Fagpersonell støtte for å hjelpe deg å lykkes 
Som en del av programmet, vil du få en University Pathway Manager som støtter deg med søknadsprosessen; fra research til veiledning og søknadspapirer. Mens du studerer med EF vil denne spesialisten være tilgjengelig for å gi støtte og rådgivning.

 

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Vår læringsgaranti betyr at du vil ha en progresjon på et kursnivå hver sjette uke - hvis ikke studerer du gratis til du kommer deg dit.