GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

5 rooftops å besøke i London

5 rooftops å besøke i London

Jeg er 29 år og har nylig bodd i London. Denne pulserende byen er helt fantastisk. Min favoritt årstid i London er egentlig julen, men da er den fylt med turister fra hele verden og kan fort bli litt for intens. I juletider prøver jeg å holde meg til de skjulte steden som ikke oser av turisme, dette skal jeg blogge om i en senere anledning. Så derfor må jeg si våren, når blomstrene springer, gresset blir grønt og byen våkner til livet igjen. Det er en helt fantastisk følelse.

Nå skal jeg skrive om mine absolutte favoritt rooftops i London, tro meg jeg har speeddatet dem alle! Når våren kommer er det helt fantastisk å sette seg på en rooftop med venner, familie eller bare en god bok. Her er mine must go to rooftops i London:

Aqua, visste du at det finnes en skjult rooftop midt i bykjernen?

Dette stedet har to terrasser du kan besøke og nyte utsikten fra. En fantastisk bar med alt du skulle ønske deg. Det er et veldig populært after-work og after-shopping sted. Utsikten? Den er helt utrolig, med utsikt over Regent Street og deler av Oxford Street. Apropos Regent Street viste du at deler av Regent Street er eid av det norske oljefondet?

Besøk nettsiden her: http://aquaspirit.co.uk/

The Trafalgar St.James – et lite stykke Norge

Selvom jeg prøver å unngå sentrum, er jo sentrum så fantastisk at man å jo dra å besøke det likevel. Trafalgar Square er en turistattraksjon, det er også der hvor juletreet fra Norge står. Dette er en gave fra det norske folk til London, som de har fått siden 1947. Fantastisk med et lite stykke Norge i selveste London. På hotellet The Trafalgar St.James finnes en gjemt rooftop, takterassen har sitteplasser slik at du kan se rett ned på Trafalgar Square. Kombinert med fantastiske småretter, godtselskap og avslapping for bena er dette et must-go-place.

Besøk nettsiden her https://trafalgarstjames.com/

The Roof Gardens med hage, dyr og musikk alt på samme sted – Kensington

Hold your horses!!! Det finnes ingen bedre opplevelse enn å være på dette fantastiske stedet. Dette er mitt absolutt go-to place med venner og kollegaer. Du kan spise fantastisk middag på Babylon, restauranten noen etasjer under selve rooftoppen. Rooftoppen består av en club, en gigantisk hage Spanish Garden med flamigos, sitteplasser rundt om, eget rom for live musikk – er du sulten – don’t worry de har en egen BBQ restaurant også.

Besøk nettsiden her..

Pergola on the Roof, Paddington

Denne fantastiske takterassen har som motto “bringing the outside-IN”. Ta med hele jentegjengen og slå deg ned på en takterasse med tak over hodet fylt med vakre planter hengende ned. Du kan velge mellom 2 barer, 5 restauranter eller ta med egen mat  uansett tid på døgnet eller året er stedet lunt og fylt med liv. Men husk reserver bord, dette stedet fyller seg raskt opp!

Besøk nettsiden her..

OKAY, sist men ikke MINST! Roof East!

Igloer på en takterasse, curling, pulserende musikk og god drikke. JA du får det på denne takterassen i vintertider. Rollerdisco, fancy biler på et tak, utekino, mini-golf, bli brun og kose seg på en takterasse – ja jeg snakker om samme sted bare på sommertid. Dette stedet er helt fortryllende, det perfekte stedet å ta med en kjæreste eller gode venner. Garantert insta-friendly!

Besøk nettsiden her..

Håper du likte tipsene mine og planlegger å besøke dem alle. Dersom du ønsker å bo i London har vi flere alternativer for deg. Les mer her..

Vil du studere i London?Reis med oss!
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på