GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

10 romantiske steder i London

10 romantiske steder i London

London gir Paris hard konkurranse om tittelen «kjærlighetens by». For å bevise det, har vi plukket ut 10 romantiske steder i London som hjelper deg å vinne hjerter og score masse poeng hvis du er i det romantiske hjørnet.

1. KINODATE

Kino er et klassisk dating sted, så hvorfor ikke trå til med 2-seters sofaer og tepper på Aubin kino ? Her kan du kombinere de fire viktigste ingrediensene for en romantisk kveld: en film, en piknik og en sofa med et teppe.

**[

](https://mediakey1.ef.com/blog/wp-content/uploads/sites/31/2015/09/london1.jpg)**

2. DATE PÅ MUSEUMET

Å holde hender og flørte er på en eller annen måte mye mer romantisk og gøy når du er omgitt av kunst og historie. Mange av Londons museer er ikke bare gratis, de er også åpne til sent på kveld. Dette gjør museene til et perfekt sted å gå rundt på, på regnfulle dager.

3. TIL EVIGHETEN OG FORBI

Når det kommer til kjærligheten, er det kun himmelen som kan sette grenser. Ta med din utkårede til The Planetarium  på The Royal Observatory og delta på en av turene opp til nattehimmelen og forbi. Her kan dere kikke på stjernene og reise gjennom hele universet sammen – ja takk!

4. KJÆRLIGHET MED USLÅELIG UTSIKT

Hvis du ønsker å gjøre noe ekstra fint, men har knapt med tid, kan du booke Cupid’s Capsule – din egen London Eye kapsel, med champagne og konfekt. Den 30 minutter lange turen er ikke billig, men hvem kan vell ikke sette pris på kjærlighet med så fantastisk utsikt?

5. EN TUR I PARKEN

Om du ikke har råd til diamanter, gå for krystaller og et palass: Crystal Palace Park er en Victoriansk park – en typisk engelsk hage med flotte busker klippet om til dinosaurer og andre gjenstander. Hvis ikke dette oser av romantikk vet jeg ikke hva ellers som vil. Parken har også en labyrint og ekte modeller av dinosaurer. Hva mer kan en date be om?

6. HØR ROMANTIKKEN

Dropp meldinger, nå kan dere hviske fine ting til hverandre – hele 30 meter fra hverandre. Besøk St Paul’s Cathedral’s whispering gallery for en unik opplevelse: Galleriet er under en kuppel slik at lyden reiser langs veggene – så lenge dere hvisker inntil den kan dere høre hverandre uansett hvor dere står i rommet. Pass opp for tyvlyttere!

7. SPEID UTOVER LONDONS TAK

Primrose Hill park er helt gratis og har en utrolig vakker utsikt over Londons tak, noe som gjør parken meget populær for turister. Dette kan være en utfordring hvis dere leter etter litt alene tid. Imponer daten din med piknik i solnedgangen eller en frokost ved soloppgang. Husk teppe!

8. HVOR LANDSKAPET GJØR JOBBEN FOR DEG

Hampstead Heath en en vakker park med blomsterenger, stier og nydelige dammer. For å virkelig score poeng kan du ta daten din med til Hill Garden og spaser forbi «Hampstead Pergola» en gjennomvokst sti i midten av en vakker hage. Glem poesi og rosebuketter – landskapet vil ta daten din med storm

9. TA EN TUR TIL SOUTH BANK

South Bank er et ideelt sted for en første date som tilbyr litt av alt; som restauranter, bokhandler og museer. Dere kan være utendørs eller innendørs og gå MYE, noe som alltid er en fin ting på date.

10. PRØV NOE ANNERLEDES

Hyde Park er en av de største parkene I London og mange mennesker finner sin utkårede på Serpentine Boating Lake. Men hva med å prøve noe annerledes, som å leie en pedalbåt?

BILDER AV: topp: Shellmush (Flickr/Creative Commons), fra top til bunn: Simon Cocks (Flickr/Creative Commons), Unsplash, Brett Jordan (Flickr/Creative Commons), Garry Knight (Flickr/Creative Commons)

EF AcademyLær mer
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på