GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Andrea sin språkreise til Torquay

Sommeren 2019 dro jeg på en 2 ukers språkreise med EF til Torquay. Uten å tenke eller nøle noe kan jeg si at dette har vært en av de beste opplevelsene i mitt liv.
Andrea sin språkreise til Torquay

Sommeren 2019 dro jeg på en 2 ukers språkreise med EF til Torquay. Uten å tenke eller nøle noe kan jeg si at dette har vært en av de beste opplevelsene i mitt liv. Jeg vil anbefale alle til å reise med EF, en reise du aldri kommer til å glemme. Om du vurderer å reise vil jeg absolutt anbefale Torquay. Strand og shopping er bare noen av mulighetene du har.

Gode minner, opplevelser, venner og språk er bare noen få ord som kan beskrive språkreisen.

Mandag-fredag består av både skole og aktivitet. Du kan velge å kjøpe tilleggsaktiviteter og jeg hadde fun pack. Denne aktivitetspakken vil jeg anbefale for alle som vil gjøre litt forskjellig hver dag. Badeland, bowling og lazer tag ute er bare noe av det den inneholder. Men det er også alternative aktiviteter for de som ikke har det. Dagene ble delt opp slik at vi enten hadde aktivitet eller skole først. Jeg synes også at det var bra at de delte oss opp i klasser etter ferdighetsnivå.

Disko hadde vi hver mandag og torsdag i tillegg til et talentshow. Diskoen hadde bra musikk og veldig bra stemning. Man fikk også mulighet til å kjøpe inflatable party som er en aktivitet man kjøper der nede. Der var de blant annet wipeout, surfing og flere konkurranser. Splash party var neste dag og da badet vi, gjorde aktiviteter og danset i bassenget. Om du får mulighet til å kjøpe disse vil jeg absolutt anbefale deg å kjøpe dem.

Jeg synes at EF var veldig flink å tilpasse været og aktivitet. For eksempel så var det en dag vi egentlig skulle på stranden, men så var det litt kaldt så da dro vi på kino isteden.

Jeg er ekstremt takknemlig over alt EF personellet gjorde og gjør for oss. I tillegg til hyggelige og bra lærere var det alltid god stemning i personellet.

Jeg bodde på Cavendish hotell. Her ble vi delt opp i 1-5 mannsrom, hvor jeg lå på et med 5. Vi hadde mulighet for å gå ut i et basseng utenfor hotellet om vi hadde en leder med. Mulighet for kjøp av drikke og snacks var det. På hotellet fikk vi frokost og middag. Lunsj fikk vi enten pakket med oss i helgen eller servert på skolen. Du kunne velge mellom salat og baguett. Men det var også en disk der du kunne kjøpe mat.

Selv om jeg kun var der 2 uker synes jeg at jeg forbedret språket. Når du reiser uten foreldre, er du jo nødt til å prate med de beboende. Jeg synes at det var lettere og prøve å snakke engelsk når man reiser uten dem. En språkreise gjør deg mer selvstendig, ansvarsfull og trygg på språket.

På slutten eller starten får du muligheten til å oppleve London. Med sightseeing og shopping synes jeg at London var en kjempebra opplevelse. Men det som gjorde min språkreise så fantastisk var alle vennene jeg fikk. Både norske og folk fra andre land. Det føles ut som du har kjent de nesten hele livet. Det verste er når du skal si hadet til alle sammen. Du merker ikke hvor godt vennskap dere faktisk har fått før dere skal reise hjem igjen.

Jeg synes at reisen var så bra at jeg har lyst og vurderer å enten ta en ny språkreise til en annen destinasjon. Eller å ta et utvekslingsår når jeg går 2. året på vgs.  Om du har lyst å dra på språkreise er mitt beste tips å hoppe i det og reise. Om du ikke får med deg noen er det ingen fare å reise alene. Jeg reiste alene, og det gikk veldig bra. Det er flere i samme situasjon som deg og du blir fort kjent med folk. En reise til Torquay gir deg mulighet for, bading, strand, shopping og mer. Jeg angrer ikke et sekund på et jeg reiste. Til slutt vil jeg bare en siste gang si at jeg anbefaler alle til å ta sjansen å reise på språkreise.

Hilsen

Andrea Kirkhaug

Om du vil se bilder av min språkreise eller har noen spørsmål/lurer på noe angående språkreisen gjerne ta kontakt

Instagram: andreakirkhaug

Les mer om EF språkreiser til TorquayLes mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på