GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Andrea forteller om sitt språkkurs i Barcelona

Andrea har vært på EF Språkkurs i Barcelona
Andrea forteller om sitt språkkurs i Barcelona

“Har du lyst til å oppleve stemningen på Camp Nou når FC Barcelona vinner en kamp, føle på det guddommelige inne i La Sagrada Familia, spise fantastisk tapas, shoppe i unike butikker i det Gothic Quarter, se den nydelige utsikten fra Montserrat, være med på en virtuell reise i Casa Batlló eller bare vandre forbi utallige historiske steder som står på UNESCOs verdensarvliste? Da bør du reise med EF til Barcelona!

Jeg dro til Barcelona på språkskole uten å kunne ett ord spansk. Jeg må si jeg var litt spent på hvordan dette skulle gå, men det gikk over all forventning. Skolen har ett utrolig bra opplegg og fantastiske lærere som gjør timene morsomme. Jeg bodde i en residens i ett enkeltrom og stortrivdes der. Bortsett fra at jeg lærte meg spansk så må jeg si møtet med forskjellige kulturer var noe av det beste.

Ikke bare levde jeg i den spanske kulturen men jeg ble kjent med mennesker fra forskjellige kulturer via skolen, og har nå fått meg gode venner over hele verden. Alt takket være EF. Vurderer du og reise så anbefaler jeg det på det sterkeste! Skal du reise med EF så er det bare å glede seg!

Vil du lese mer om språkkurs i Spania?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på