GO Blog | EF Blog Norge
Det siste innen reise, språk og kultur av EF Education First
Menu

Anne Helenes sommer på språkkurs i Brighton

Anne Helene (16) fikk muligheten til å tilbringe noen uker av sommeren sin i Brighton. Her forteller hun om sitt eventyr!
Anne Helenes sommer på språkkurs i Brighton

Hei!

Jeg heter Anne Helene og er 16 år. I sommer valgte jeg å reise alene på språkkurs til Brighton for å øve på engelsk, og jeg angrer ikke et sekund! For det første er Brighton veldig fint med tanke på å reise rundt i England. For det andre bodde jeg på EF sitt studenthjem i Brighton, som er et supersentralt bosted! Fra studenthjemmet var det bare en 5 minutters gåtur til stranda, og 10 minutter med buss til Churchill (et superfint kjøpesenter)!

Jeg var der for å øve på engelsk i to uker, i overgangen fra juli til august. Da var været veldig bra, og det var deilig og varmt å ligge på stranda etter skolen. I tillegg var det fantastiske solnedganger nesten hver dag.

Første dagen får du hjelp til å fikse alt det nødvendige du trenger, som f. eks bussbillett, noe som gjerne brukes flere ganger om dagen. Busstidene, og hvilke busser du kan ta osv kan være litt forvirrende i starten, men du kommer fort inn i det. Da kommer man seg lett rund, og det er enkelt å finne på ting etter skolen. Det var spesielt en restaurant jeg falt veldig for, den var inne på Churchill senteret i toppetasjen, der serverte de italiensk mat, noe jeg elsker. Så hvis du liker italiensk mat, anbefaler jeg å gå til «Italian Kitchen». Jeg fikk også mange nye venner fra ulike land, som jeg setter veldig stor pris på å ha blitt kjent med!

I helgen dro jeg og noen venner til London. London ligger under en time med tog fra Brighton, og er en utrolig kul by med masse å oppleve! EF arrangerer mange utflukter hit, blandt annet med besøk på Madame Tussauds, men vi endte opp med å dra inn på egenhånd. Det er en av fordelene med å dra på språkkurs, for man har muligheten til å delta på mange aktiviteter og utflukter som skolen tilbyr, men man har også friheten til å gjøre andre ting hvis man heller vil det. Et annet sted jeg forresten anbefaler å spise på er «Five Guys» der har de verdens beste burger! Det var en i Brighton og flere i London.

Brighton pier var også veldig koselig, spesielt på kvelden, da var det ikke så mange folk der. Hvis du skal ta karuseller der, så anbefaler jeg deg å kjøpe et bånd sånn at du kan ta så mange karuseller du vil, for hvis du kjøper flere enkeltbilletter, så vil det ende opp med å være dyrere enn et dagspass.

En siste ting: Ikke bekymre deg for å bli alene på denne turen, det er garantert noen som er i samme situasjon som deg og er engstelige den første dagen. Gå bort og snakk med noen, gå ut av komfortsonen, det vil lønne seg! 😉 Jeg kom hjem både bedre i engelsk, og med minner for livet!

Vil du også reise på språkkurs til Brighton?

Les mer her..

Ønsker du å lese mer om språkkurs i Brighton?Les mer her..
Få det siste innen reise, språk og kultur i vårt GO nyhetsbrevMeld meg på

Utforsk verden og lær et nytt språk i utlandet

Les mer