VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Forretningsengelsk

Ta din karriere til et nytt nivå med et skreddersydd språkkurs i forretningsengelsk. EF tilbyr kurs i forretningsengelsk i noen av verdens flotteste byer og garanterer progresjon ved bruk av innovative metoder på våre akkrediterte skoler. Nyt førsteklasses fasiliteter og et komplett fritidsprogram mens du utvider ditt internasjonale nettverk og forbedrer din forretningsengelsk.

Forretningsengelsk

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-Afrika

EF English Live

19 + år
Nettbasert
Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.
Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden

Hult EF Corporate Education

Ansikt til ansikt, på nett og i utlandet
Forbered deg til fremtidens arbeidsliv med våre nyskapende og resultatorienterte programmer. Tusenvis av selskaper over hele verden har allerede tatt i bruk programmene våre.
Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Kurs i forretningsengelsk

Våre kurs i forretningsengelsk kan også spesialtilpasses for travle forretningsfolk og vi tilbyr både privatundervisning og kurs for mindre grupper. Våre moderne undervisningsinstitusjoner i verdens største byer tilbyr spesialiserte studieprogrammer skreddersydd for din bedrift eller karriere. Over 1.200 selskaper og regjeringer verden over har tillit til oss takket være dokumenterte resultater, bl.a. Olympiakomitéen til Rio 2016, IBM, Siemens og Xerox. Dersom du melder deg på et kurs i forretningsengelsk med EF er du i gode hender, I over 50 år har vår oppgave vært å gi tillit og frihet til folk i alle aldre, nasjonaliteter og bakgrunner.