Språkkurs London

Språkkurs London
4.8
577
(577 rangeringer)
4.8

Engelskkurs i London er den perfekte måten å lære engelsk på. Historie, kultur, severdigheter, shopping, restauranter og uteliv - London er helt klart et av de beste klasserommene i verden dersom du vil lære engelsk. Våre språkkurs i London har sørget for at tusenvis av studenter har blitt trygge på å snakke engelsk. Våre kurs i London er kvalitetssikret for å garantere gode resultater og er derfor et trygt alternativ dersom du vil lære å snakke flytende engelsk.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: London
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: London

Språkkurs London

Gratis brosjyre

Engelskkurs i London

Vil du lære å snakke flytende engelsk, men trenger litt ekstra motivasjon for å ta skrittet fullt ut? Da er språkkurs i London et perfekt alternativ for deg! På et engelskkurs i London lærer du engelsk raskt og effektivt mens du bor i en av verdens mest spennende storbyer! London er kjent for å være en av verdens mest multikulturelle hovedsteder og er ansett som en pioneer innen alt fra fashion og design, til teater, kunst, business og kokkekunst. Engelsk språkkurs i London er ekstremt populært, tusenvis av studenter fra hele verden reiser til England for å lære engelsk i London hvert eneste år. Velg mellom korte og lange programmer, enten du er yrkesaktiv og ønsker å forbedre forretningsengelsken din, eller elev på videregående og planlegger din første store utenlandsreise på egenhånd, har vi et språkkurs i London som passer for deg. Språkkurs London er en trygg og sikker måte å lære engelsk på mens du samtidig blir bedre kjent med den britiske kulturen og en av verdens desidert kuleste hovedsteder!

Bomuligheter i London

London er en av de største og mest urbane hovedstedene i Europa, så det kan være vanskelig å finne et sted å bo til en billig penge. Men det slipper du heldigvis å bekymre deg for hvis du melder deg opp på et språkkurs i London, for da hjelper vi deg med å finne et sted å bo! Hvis du vil få et innblikk i hvordan det er å være en del av en britisk familie i løpet av ditt engelsk språkkurs i London, bør du velge å bo hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier. Når du bor hjemme hos en britisk vertsfamilie får du en fantastisk mulighet til å praktisere engelsk daglig i en naturlig setting og plukke opp nye ord og uttrykk underveis. Hvis du ønsker å være mer uavhengig når du reiser til England for å lære engelsk i London, er et opphold på et av våre sentrale studenthjem midt i blinken for deg. På en EF residens bor du sammen med mange spennende mennesker fra hele verden og kan praktisere engelsken din mens du får internasjonale venner.