England

Språkkurs London

Språkkurs London
4.8
577
(577 rangeringer)
4.8

Engelskkurs i London er den perfekte måten å lære engelsk på. Historie, kultur, severdigheter og uteliv - London er helt klart et av de beste klasserommene i verden dersom du vil lære engelsk. Våre språkkurs i London har sørget for at tusenvis av studenter har blitt trygge på å snakke engelsk. Våre kurs i London er kvalitetssikret for å garantere gode resultater og er derfor et trygt alternativ dersom du vil lære å snakke flytende engelsk.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: London
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: England
By: London

Engelskkurs i London

Vil du lære å snakke flytende engelsk, men trenger litt ekstra motivasjon for å ta skrittet fullt ut? Da er språkkurs i London et perfekt alternativ for deg! På et engelskkurs i London lærer du engelsk raskt og effektivt mens du bor i en av verdens mest spennende storbyer! London er kjent for å være en av verdens mest multikulturelle hovedsteder og er ansett som en pioneer innen alt fra fashion og design, til teater, kunst, business og kokkekunst. Engelsk språkkurs i London er ekstremt populært, tusenvis av studenter fra hele verden reiser til England for å lære engelsk i London hvert eneste år. Velg mellom korte og lange programmer, enten du er yrkesaktiv og ønsker å forbedre forretningsengelsken din, eller elev på videregående og planlegger din første store utenlandsreise på egenhånd, har vi et språkkurs i London som passer for deg. Språkkurs London er en trygg og sikker måte å lære engelsk på mens du samtidig blir bedre kjent med den britiske kulturen og en av verdens desidert kuleste hovedsteder!

Bomuligheter i London

London er en av de største og mest urbane hovedstedene i Europa, så det kan være vanskelig å finne et sted å bo til en billig penge. Men det slipper du heldigvis å bekymre deg for hvis du melder deg opp på et språkkurs i London, for da hjelper vi deg med å finne et sted å bo! Hvis du vil få et innblikk i hvordan det er å være en del av en britisk familie i løpet av ditt engelsk språkkurs i London, bør du velge å bo hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier. Når du bor hjemme hos en britisk vertsfamilie får du en fantastisk mulighet til å praktisere engelsk daglig i en naturlig setting og plukke opp nye ord og uttrykk underveis. Hvis du ønsker å være mer uavhengig når du reiser til England for å lære engelsk i London, er et opphold på et av våre sentrale studenthjem midt i blinken for deg. På en EF residens bor du sammen med mange spennende mennesker fra hele verden og kan praktisere engelsken din mens du får internasjonale venner.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.