Språkkurs

Språkkurs fransk

Språkkurs fransk
4.7
1024
(1 024 rangeringer)
4.7

Fransk er kjent som verdens kjærlighetsspråk, så det er utvilsomt en fordel å kunne briljere på fransk. Våre franskkurs gir deg muligheten til å lære fransk flytende mens du samtidig blir kjent med fransk lokalkultur. Ta et fransk språkkurs i for eksempel Paris eller Nice og la drøm bli virkelighet. Franskkurs for barn, fransk for nybegynnere, eller franskkurs for seniorer - les mer om alle våre ulike franskkurs nedenfor.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Frankrike

Utforsk våre destinasjoner

Franskkurs

Et godt franskkurs skal være både morsomt og lærerikt. På et fransk språkkurs får du en praktisk tilnærming til språket da du på franskkurs i Frankrike omgås fransktalende daglig og lærer om lokalkulturen mens du får et innblikk i hvordan en ekte fransk hverdag fortoner seg. Når du melder deg opp på et språkkurs i fransk, melder du deg samtidig opp på et lite eventyr. Du kommer til å få nye venner fra ulike deler av verden, oppleve verdenskjente severdigheter og nyte deilig mat fra det overlegne franske kjøkkenet - alt mens du lærer å snakke flytende fransk! Vi benytter oss av innovative undervisningsmetoder på våre franskkurs og fokuserer på kommunikasjonsbasert læring, slik at du raskt skal bli komfortabel med å praktisere fransk også utenfor klasserommet. Avhengig av alder og nivå, har vi et program for deg som vil lære fransk, vi har alt fra franskkurs for nybegynnere og franskkurs for barn, til franskkurs for seniorer. Les mer om vårt brede tilbud og meld deg opp på et fransk språkkurs i dag.

Mer enn franske gloser

Å pugge franske gloser og grammatikk er ikke tilstrekkelig dersom du har som mål å få et solid vokabular som du kan briljere med. For å klare å beherske det franske språket godt er det nødvendig med en grunnleggende forståelse for fransk kultur. I tillegg må du praktisere fransk både i og utenfor klasserommet for å få en praktisk tilnærming til språket. Dette er bare noe av det vi hjelper deg med på våre franskkurs. Når du tar et fransk språkkurs med oss, er du en del av et inspirerende studentmiljø i enten Paris eller Nice og omgår fransktalende hele tiden. Vi arrangerer også utflukter og ekskursjoner etter skoletid så du skal få muligheten til å komme deg ut av byen og mingle med klassekameratene dine i nye og mer avslappede settinger.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.