Franskkurs i Frankrike

 For mange er det å lære fransk i Frankrike en drøm som går i oppfyllelse. Frankrike er et av de mest besøkte landene i verden! Oppdag hvorfor dette landet er så populært ved å melde deg på et språkkurs i Frankrike. Ikke bare vil du forbedre fransken din drastisk, men du vil også komme tilbake med ny innsikt i den franske kulturen og et snev av fransk eleganse. 

Franskkurs i Frankrike
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: NiceParis
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: NiceParis
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: Frankrike
By: St. Raphael

Søk basert på populære destinasjoner

Lær fransk i Frankrike

Frankrike er utvilsomt det beste stedet å lære fransk på. Våre språkkurs i Paris, Nice, eller St. Raphael gir deg muligheten til å lære fransk i Frankrike. Frankrike er et av de mest populære turistmålene i verden, blant annet fordi det er så mye å se og gjøre der. Men det er mye mer å oppleve i Frankrike enn hva turistene får se. 

Et språkkurs i Frankrike er nøkkelen til det ekte Frankrike – det er utfordrende, noen ganger komplekst, men herlig og utrolig opplevelsesrikt. Det er umulig å forstå den franske mentaliteten eller lære å snakke språket flytende uten først å oppleve hverdagen i Frankrike. Å lære fransk i Frankrike er også det første steget på en vei som kan lede deg til uventede steder og opplevelser.

Språkkurs i Frankrike

Et språkkurs i Frankrike er den beste erfaringen for alle som ønsker å forbedre sine franskspråkkunnskaper. Du kan velge å legge vekt på businessfransk, generell fransk eller for eksempel forberedelse til en fransktest. Vi tilbyr franskopplæring i Frankrike for studenter på alle språknivåer, og du kan velge hvor intensivt du vil at kurset skal være. 

Et franskspråkkurs i Frankrike starter på mange forskjellige tider gjennom hele året, så du kan følge det franske språkkurset i den perioden som passer deg best. Enten du går på kurset i to uker eller et helt år, sørger vi for at du får mest mulig ut av kurset ditt. Når du kommer hjem etter et språkkurs i Frankrike, er du mer selvsikker på å snakke språket i alle situasjoner.

Hvorfor lære fransk i Frankrike?

I stedet for å lære hundrevis av ord og uttrykk ved å studere et nytt språk i et klasserom i Norge, tilbyr et franskkurs i Frankrike deg en unik fordypning i språket. Det sier seg selv at du lærer et nytt språk raskest hvis du oppholder deg der det snakkes. Du er da omringet av det nye språket hele dagen, og blir praktisk talk ”tvunget” til å bruke din nylærte kunnskap i praksis. Resultatene er derfor tydelig synlige etter veldig kort tid! 

Men det er absolutt ikke den eneste fordelen av å ta franskopplæring i Frankrike. Du får også en unik opplevelse i Frankrike og lærer deg raskt landets tradisjoner og skikker. På den måten utvikler du også en forståelse av fransk kultur og samler verdifull interkulturell kompetanser.

Et franskkurs i Frankrike som nøkkel til suksess?

I dagens globaliserte verden er språkkunnskaper og interkulturelle ferdigheter nøkkelen til suksess. Å oppdage nye steder, fordype seg i utenlandske kulturer og få nye venner rundt om i verden, er påviste faktorer for langsiktig suksess - både profesjonelt og privat.

Språkkurs i Frankrike for voksne

Hvis du vil forbedre karrieremulighetene dine i det internasjonale arbeidsmarkedet, er et franskkurs i Frankrike for voksne noe for deg. Når du drar på en språkreise til utlandet kan du kombinere et eventyr med ny læring.

Selv om engelsk er det mest brukte kommunikasjonsspråket i det internasjonale arbeidsmiljøet, har fransk fremdeles stor økonomisk betydning. Mange franskmenn er distansert fra engelsk og foretrekker å kommunisere på fransk. For å få tillit fra fransktalende forretningspartnere og for å samarbeide med dem, er kunnskap om fransk ofte uunnværlig. EF gir voksne en unik mulighet til å lære et nytt språk på spennende steder rundt om i verden. Hvis du vil lære fransk eller forbedre språkkunnskapene dine, er den beste måten å reise til landet der språket snakkes på. Opplev den solfylte rivieraen mens du lærer fransk i Nice eller studerer fransk i den lyse og romantiske byen Paris. Invester i din profesjonelle fremtid og utvikle språkferdighetene dine på et franskkurs i frankrike.

Priser for et språkkurs i Frankrike

Prisen på et franskkurs i Frankrike varierer avhengig av hva du vil inkludere i programmet ditt:

  • Antall undervisningstimer per uke
  • Programmets varighet; alt fra 2-52 uker
  • Tilbehør som vi inkluderer i vår pris:
  1. 20, 26 eller 32 leksjoner per uke med EF Efekta ™ læringssystem
  2. Digital media og materiale
  3. EFSET nivåtest
  4. EF kursbevis når du har fullført programmet
  5. Tilgang til MyEF
  6. Gratis Wi-Fi på skolen
  7. EF Klubber, museer og galleribesøk

Hvorfor velge EF for et språkkurs i Frankrike?

EF har jobbet for en bedre verden gjennom utdanning i over 50 år. I dag er EF den største utdanningsinstitusjonen som bidrar til at studentene lærer fransk i utlandet, men også til at de får selvtillit og kunnskap om andre kulturer. Hittil har EF hjulpet mer enn 16 millioner mennesker til å lære et fremmedspråk i utlandet! Alle EF språkskolelærere er lokale - og vi er veldig stolte av det! 

Ved hjelp av våre utvalgte faglærere, den mest moderne språkteknologien og samspillet med lokalbefolkningen på stedet, kommer hver deltaker til et høyere nivå hver sjette uke. Med vårt innovative EF EFTA-læringssystem tilpasser deltakerne også franskkurset til sine egne mål. Hvis du vil sertifisere dine egne språkkunnskaper ved slutten av språket ditt, kan du gjøre det ved å gjøre en internasjonalt anerkjent franskespråkeksamen (f.eks. DELF, DALF) i våre offisielle testsentre. 

Jeg vil gjerne lære fransk i Frankrike, hva nå?

Be om en gratis brosjyre full av nyttig informasjon eller gi våre erfarne studieveiledere et ring på 22 33 66 85. De er glade for å hjelpe deg på vei!