Språkkurs i fransk i Paris

Ta et franskkurs i Paris og lev ut drømmen om en romantisk, fransk hverdag. Velg mellom alt fra korte språkkurs til lengre studieprogrammer. Våre språkkurs i Paris er perfekt for deg som ønsker å lære fransk effektivt. Lær fransk i Paris gjennom daglig interaksjon med fransktalende, prøv for eksempel å bestille en rykende fersk croissant på fransk! Les mer om fransk språkkurs i Paris under.

Språkkurs i fransk i Paris
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris

Franskkurs i Paris

Ta et språkkurs i Paris og lær fransk på en grundig, men effektiv måte. På et fransk språkkurs i Paris er du omringet av fransktalende og du blir nødt til å praktisere fransk fra første dag, på den måten plukker du raskt opp nye ord og uttrykk og får en naturlig tilnærming til språket. Våre franskkurs i Paris tar i bruk innovative, interaktive læringsmetoder for å gjøre deg trygg på å kommunisere på fransk helt fra begynnelsen av, uavhengig av hvilket fransknivå du ligger på fra før av. Etter undervisningen kan du gå rett ut i de myldrende gatene og praktisere det du har lært med lokalbefolkningen. Du kommer fort til å se hvor motiverende det er når du opplever at du blir flinkere og flinkere til å snakke fransk for hver dag som går. Franskkurs Paris er en unik mulighet til å lære å snakke flytende fransk mens du blir kjent med den sjarmerende franske kulturen fra innsiden.

Fransk livsstil

Selv om Paris er en av Europas mest multikulturelle byer og millioner av turister besøker byen hvert eneste år, er fransk utvilsomt språket som gjelder her! Du er nødt til å kunne kommunisere på fransk for å komme deg enkelt rundt i byen og for å få en bedre forståelse for fransk kultur, for de aller fleste franskmenn trives best med å kommunisere på fransk. Et fransk språkkurs i Paris er en ypperlig anledning til å ta denne utfordringen; hvis du klarer å beherske fransk godt nok til å kommunisere på fransk med lokalbefolkningen, får du en smak av hvordan en ekte fransk hverdag er. Ikke forvent at franskmennene vil overøse deg med komplimenter for fransken din, for det gjør de nok ikke, men de kommer til å gi deg en rekke muligheter til å praktisere fransk sammen med dem og på den måten får du også et bredere innblikk i den sjarmerende franske kulturen.