Språkkurs spansk

Språkkurs spansk
4.8
1180
(1 180 rangeringer)
4.8

EF Spanskkurs kan være alt fra intensiv til online kurs. Du kan lære spansk hjemmefra, eller ved å bo i et spansktalende land og praktisere språket daglig. Våre kurs i Spania og Costa Rica kombinerer undervisning med førstehånds erfaring med livsstilen. Deltar du på et spansk språkkurs i utlandet, får du en unik mulighet til å bli kjent med den lokale kulturen.

Språkkurs spansk

Språkkurs spansk

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: SpaniaCosta Rica
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Spania

Utforsk våre destinasjoner

Ta et spanskkurs i utlandet

Det er utallige grunner til å ta et spanskkurs i utlandet! Gode språkferdigheter blir stadig viktigere, både i arbeidslivet og i studiehverdagen, og spansk er ikke noe unntak. Et spanskkurs i utlandet vil forbedre språkferdighetene dine og gjøre deg komfortabel med å snakke spansk i ulike settinger. Velg mellom spansk språkkurs i Spania eller Costa Rica, ved å praktisere språket på daglig basis både i og utenfor klasserommet, vil spansken din forbedres på rekordtid. På et spansk språkkurs kan du dessuten delta på aktiviteter og ekskursjoner utenom skoletid der du får muligheten til å praktisere spansk i en dagligdags setting, noe som vil gi deg en mer naturlig tilnærming til språket.

Velg mellom Spania og Costa Rica

Barcelona og Malaga - de velklingende navnene på de spanske byene gir deg en forsmak på hvordan det er å lære spansk. I løpet av et språkkurs i Spania kan du besøke disse verdenskjente spanske byene og oppleve den fargerike spanske kulturen på nært hold. Se de vakre utskjæringene og spirene i det berømte - men fortsatt uferdige - La Sagrada Familia i Barcelona, eller løp fra oksene i Pamplona. Spania er et allsidig land med utallige aktivitetsmuligheter. Kanskje du foretrekker natur fremfor hektisk byliv? Da er i såfall et spanskkurs i Costa Rica midt i blinken for deg. I løpet av et spansk språkkurs i Costa Rica kan du oppleve eksotisk regnskog, se etter verdens største papegøye Ara Macao på oppdagelsesferd, eller besøke en ekte vulkan. Du lærer ikke bare å snakke spansk i løpet av ditt opphold i Costa Rica, du vil også få et innblikk i et av verdens mest mangfoldige og fascinerende økosystemer.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.